Kami mencadangkan permainan: untuk mengubah yang selesa bersama-sama, dalam kes ini yang Tarva Ikea dalam satu bahagian. Dan supaya anda boleh memilih pilihan yang paling sesuai untuk anda kita kongsi 3 idea mudah dan paling resultón: satu untuk bilik tidur anda, satu untuk nurseri dan satu pertiga praktikal untuk mempunyai dalam perintah (dan menghias) linen rumah . Pilih anda ... dan bermain!

1. Bagi bilik tidur: memperibadikan ia dengan kertas dinding

Detail selesa yang dipenuhi dengan kertas dinding bunga

Ia lebih mudah daripada ia kelihatan. Hanya mengambil langkah-langkah baik dan memasukkan kertas berhati-hati. Dan dgn cepat! Sudah anda mempunyai selesa dalam sejuta. Ikuti tips ini dan kejayaan adalah dijamin.

- Kertas. Memilih reka bentuk yang sepadan dengan bilik tidur anda. Potong ia sesuai dengan laci dan mengeluarkan pemegang. Tip: membeli roll tambahan menangani jangka. Ini adalah Sandberg.

- Tail. Untuk mengelakkan kertas off, saya encólalo baik dan juga bidang laci. Tampal perlahan-lahan menekan untuk menjadikannya gelembung. Dan jika anda telah memilih kertas bercorak dicat, cuba perlawanan ini.

- Laci. Jika anda mahu seluruh lebih rupa selesai, juga melapisi bahagian dalam laci. Anda boleh menggunakan kertas yang sama atau pilih yang lain yang melengkapi. Sebagai contoh, jika anda telah memilih corak untuk bidang reka bentuk, anda boleh memilih salah satu yang lancar untuk kawasan pedalaman laci untuk dipadankan dengan warna cetak. Apabila kering, letakkan penembak. Dan bersedia!

helah stylist

detail selesa laci terbuka untuk menunjukkan bagaimana untuk gam kertas yang telah papered

  • kemasan sempurna. Jika anda dicat rias, pergi ke tepi laci dengan warna yang sama dengan struktur dan akan kelihatan lebih siap.
  • sudut terpaku. Memastikan bahawa kertas tidak mengangkat atau sudut akan meningkat dengan penggunaan, meletakkan beberapa titik ekor tambahan di sudut-sudut kertas.

2. Bagi kanak-kanak: dengan vinil pelbagai warna

Semitoma putih selesa dihiasi dengan titik berwarna

Jika terdapat satu bilik di rumah di mana kita mahu membiarkan kreativiti dan menjaga setiap perincian kami setakat ini adalah bilik kanak-kanak. Dan menyesuaikan pakaian yang selesa anda dengan pelekat adalah pilihan yang mudah dengan hasil yang menakjubkan. Ini adalah cadangan kami:

- Mengecatnya. Vinyl untuk menonjol lagi, ia adalah yang terbaik untuk cat putih selesa atau warna pastel lembut yang berfungsi sebagai kanvas di mana pewarna.

- Dengan baik. Kunci kepada kejayaan adalah untuk tetap vinil dengan teliti. Dalam kes ini, kami telah memilih satu titik berwarna reka bentuk berbentuk sepusat berdasarkan kalangan Vinyl saya. Untuk memberi sentuhan yang lebih peribadi walaupun mungkin, kami mencadangkan yang memotong dua baris luar vinil. Menyelamatkan mereka! Anda akan menggunakan kemudian. pes vinil di pusat almari dan ditekan semasa pemindahan berlepas.

- Sentuhan akhir. Dengan vinil anda telah menempah, percikan selesa dengan titik kecil berwarna. Bergantung kepada umur anak anda, anda boleh menjemput anda untuk memberikan anda tangan dalam misi ini. Pasti anda akan suka.

Helah stylist

detail tangan dalam stikers meletakkan selesa

  • Direka untuk kedua. Pasti anda berfikir, bagaimana saya membuat angka utama, dalam kes ini lingkaran berpusat di lemari? Sangat mudah: mark dengan hujung pensil dan supaya anda memastikan untuk meletakkan vinil mana anda mahu. Tidak menekan dan sebagainya maka anda boleh memadam dengan getah.

3. Untuk rumah kasual: segala sesuatu di tempatnya

Semitoma surat kelabu selesa yang menunjukkan kandungan

Jika anda telah melantik kabinet untuk menyimpan pakaian di rumah kerana saya tidak menghiasi memberi keutamaan? Bastan beberapa huruf, mereka boleh beli yang dibuat atau menyesuaikan mereka dengan keinginan anda dengan cat, untuk satu lagi melihat selesa.

- Kontras. Huruf berdiri adalah penting bahawa terdapat satu perbezaan warna antara perkhidmatan profesional dan huruf. Iaitu, jika anda memilih huruf kayu, seperti di sini, yang ideal adalah yang anda cat almari dengan warna yang membolehkan ia untuk menghargai yang baik. Kami memilih untuk kelabu lembut. Untuk memudahkan, kita telah menggunakan kapur lukisan kerana ia tidak perlu untuk menyediakan perabot sebelum lukisan.

- Anda perlu meletakkan. Setelah cat kering, menandakan lokasi huruf supaya mereka berpusat. kayu yang, ini (buat masa yang banyak) telah terjebak dengan gam kayu khas.

- Dari huruf ke huruf. Ia akan menjadi lebih baik jika jurang antara huruf adalah sentiasa sama, sebagai contoh 1 atau 1.5 cm. Cara terbaik adalah untuk menandakan ia terlebih dahulu, dan mengelakkan kesilapan dan perlu mengambil kira huruf.

Helah stylist

detail tangan dengan meletakkan huruf dalam yang selesa

  • Berturut-turut. Jika anda ingin huruf setiap laci dengan betul selaras sebelum gluing mereka menggunakan tahap sebagai panduan atau jalur kayu, seperti yang telah dilakukan di sini. Anda boleh menandakan permulaan dan akhir huruf dengan pensil atau membiarkan huruf berehat di bar sambil posers satu demi satu.