Tanpa ingin bercanggah carol yang popular, Krismas tahun ini bukan sahaja akan putih ... tetapi juga hijau! Dan ia adalah yang apabila memasuki rumah ini kami merasakan suasana semula jadi yang menyenangkan yang mengingatkan kita bahawa Krismas, hanya ada satu dan yang tahu merah dan putih juga berkongsi pentas.

Tetapi dewan ini adalah bahawa bukan sahaja menawan hati warna hijau yang membangkitkan sifat yang terbaik, tetapi aroma. Ia mengikuti bahawa bayi kayu putih biru, saling berkaitan dengan warna kuning muda, menghiasi setiap sudut lobi ini ajaib.

Semitoma dewan dihiasi dengan selesa klasik Krismas

"Eucalyptus adalah sempurna untuk Krismas dengan penampilan dan minyak wangi mereka. Di samping itu, memegang segar beberapa minggu dan apabila kering, tidak kehilangan daun atau buah-buahan, "katanya Loreto, brumalis bertanggungjawab dengan Mariluz pengaturan semula jadi dari rumah ini.

Ia tidak nada engamar penting semua persiapan dengan hiasan. Cuba untuk bermain. Alam ini penuh dengan warna-warna ... dan semua digabungkan!

Di dalam dewan ini semuanya hijau. asas Blank menguasai hiasan rumah ini mengambil Loreto dan Mariluz pilih paniculata bunga putih kecil untuk bergaul dengan cawangan hijau di bunga yang berjalan di sepanjang kelek. Dan untuk memberikan lebih biasa melihat Krismas, mereka menambah merah meningkat bunga. Putih, merah dan hijau. Tiga ace.

Terperinci daripada tangga dengan langkah-langkah kayu dan bar putih dihiasi dengan cawangan hijau Krismas, hiasan dan lilin

Pinecones, lilin, bola kaca dan trim putih dan kayu ringan melengkapkan hiasan dewan ini di mana semangat Krismas disedut di setiap sudut ... dan di dalam setiap inci.