Jati, kayu kelembapan tahan, membentuk bilik mandi ini, dirancang dengan baik dan sangat selesa.

Sehingga baru-baru, penggunaan kayu di dalam bilik di mana adalah hubungan yang berterusan dengan kelembapan dan air adalah tidak digalakkan. Walau bagaimanapun, kemasukan ke dalam dunia hiasan kayu tropika dan rawatan kelembapan perubahan semakin berkesan telah membuat pertimbangan ini. Ia adalah kes projek hiasan ini oleh pereka dalaman Luis Bustamante, yang membawanya dengan cabaran untuk mendapat ruang yang hangat dan berfungsi.

Keputusan pertama adalah untuk memilih sebagai kayu utama bahan tropika, jati Burma, yang melakukan dengan cemerlang terhadap air dan kelembapan. idea Bustamante adalah untuk membuat suasana yang selesa tanpa menyelerakkan bilik mandi: "Saya mahu memberi dinamisme kepada kehadiran yang kukuh daripada kayu, yang mungkin terlalu kuat." Untuk mencapai matlamat ini dia direka perabot dengan pintu slatted yang mencerahkan.

Tab mandi indah dikecualikan adalah perkara pertama yang anda lihat apabila memasuki bilik mandi, yang dicapai dari almari bilik tidur utama. pengagihan telah meninggalkan mencukupi ruang pusat bebas untuk meletakkan sekeping ini tanpa memberi satu laluan pejalan kaki yang selesa membawa ke tandas, kabin pancuran mandian atau kesihatan. "Sebagai pemilik, selain daripada tab mandi, mereka juga mahu mempunyai pancuran kerja saya mengambil idea untuk mewujudkan satu lagi simetri ke tandas dalam mandi selesa untuk kegunaan sehari-hari kabin boleh didapati," kata Luis Bustamante. Mandi dan tandas telah diasingkan dalam dua kabin kerja dibuat sebagai memberi mereka privasi yang mereka perlukan.

Oleh itu, kawasan pedalaman telah berjaya ruang teratur, konsisten dan sangat selesa, di mana nada kayu menggabungkan dengan baik dengan kesihatan berfungsi putih dan kilauan luar biasa dicapai melalui tingkap yang besar.

Adakah anda suka bilik mandi ini? Beritahu kami dalam komen-komen artikel ini.