Jika tunggal bilik mandi anda adalah agak sempit, meletakkan tab mandi dan pancuran hujan dalam masa yang sama, anda boleh mengambil kesempatan daripada masa panjang.

Sebelum mengedarkan setiap sudut bilik mandi anda, berhenti dan berfikir. Cahaya semula jadi adalah perkara pertama untuk mengambil kesempatan: Pilih untuk meletakkan kedua-dua keping (mandi dan pancuran mandian) pada akhir di mana tetingkap untuk menerima cahaya dan mereka bebas dari yang lain dari bilik melalui kaca telus skrin adalah. Anda juga boleh melakukannya melalui dinding yang rendah dan kaca tetap di bahagian atas. Dalam kedua-dua penyelesaian yang seluruh bilik menerima cahaya dari kawasan air.

Jika anda juga akan mewujudkan komunikasi yang lebih antara kedua-dua ruang, memilih untuk mandi separuh sisipan dan pancuran dengan selat lantai kayu, yang berfungsi sebagai permulaan untuk mandi.

Pada hakikatnya, ia adalah apa yang mereka seperti pancuran dan tab mandi, jika anda meletakkan mereka selari, yang ideal adalah bahawa lantai bilik mandi adalah flush untuk memudahkan akses kepada kokpit.

Meletakkan kemudian mandi dan pancuran mandian pada satu hujung bilik mandi anda, anda akan seberang untuk meletakkan singki. Jika anda meletakkan di bawah perabot bajolabavo ditiup, despejarás banyak ruang (perabot untuk mencapai tanah memberi lebih berat), dan ia akan lebih mudah untuk membersihkan bilik mandi.