serangan sementara kadang-kadang berlaku perintah kompulsif. Tetapi kurang kerap daripada kami (dan rumah kami) kita mahu. Jadi jangan tunggu ke depan dan meletakkan pesanan di bilik mandi hari ini. Tips ini sedikit dan idea-idea yang besar akan membantu anda menyimpan setiap hari.

9 01-00413051B

Kabinet bilik mandi adalah melalui rahmat logik tulen isipadu, sekutu terbaik untuk menjimatkan dan menyimpan. Dinding ke dinding, ke tanah, ditiup atau terbuka ... Yang penting adalah untuk tinggal dianjurkan (ia kelihatan atau tidak). Bakul dan penganjur petak di sini wira-wira memerangi huru-hara penjahat. Seribu saiz, bentuk dan bahan-bahan yang sesuai dengan keperluan anda. Ketagih jabones¿ ¿Pengumpul klip rambut dan aksesori? Anda akan mencari saiz yang sempurna untuk segala-galanya!

Galeri, 10 photos
MELETAKKAN BATHS ORDER

Walaupun gaya vintaj kembali dalam fesyen, jika anda mahu amalan perintah itu lupa tenggelam kekaki tanpa kabinet. Bukan sahaja mereka akan menjadi laci pendek dan lubang, tetapi permukaan sokongan. Jika ini adalah luas, menghalang menyerakkan barang anda lebih tanpa sebab. Bakul, dulang dan juga peti serat adalah sempurna untuk mengatur kumpulan produk kebersihan dan aksesori. Mahu lebih tips? Jangan terlepas galeri.