Dinding memastikan privasi setiap zon. The tab mandi di dinding tingkap dengan pancuran mandian terbuka di sebelahnya. Di bahagian tengah, singki dan pada akhir lain, kesihatan. Daniel Rotaeche memberikan unit pedalaman ke bilik air dengan memilih hanya dua bahan-bahan: A marmar kasar dan tekstur semula jadi, dan kayu ipe, panas dan tahan kelembapan.

Online, pengedaran yang sangat selesa

Kesihatan. Tandas dan bidet yang dipasang yang dihadapi untuk mendapatkan lebih banyak dan lebih baik ruang pada satu hujung bilik. Hanya meninggalkan 60 cm bebas antara kedua-dua untuk digunakan dengan selesa. A partition sebagai pemisah yang menyediakan privasi ke ruang ini.

Tenggelam kawasan. Ia dirancang dengan asas-asas untuk membuat ia praktikal dan, pada masa yang sama hiasan dan cahaya kerana ia adalah perkara pertama yang seseorang itu melihat apabila memasuki bilik mandi. Cermin besar untuk siling menggandakan kejelasan, dan batang yang berfungsi sebagai rak dan secara dramatik meningkatkan asal.

Tab dan pancuran mandian. Rancang mereka bersebelahan antara satu sama lain adalah pilihan yang paling selesa, baik dari segi penggunaan kemudahan, kerana ini adalah berkongsi. Panel kaca tetap menjadikan skrin dan menghalang air daripada menyimbah kawasan sink pancuran.

Jika anda mahu lebih banyak bilik mandi seperti ini menjadi Pasal "4 bilik mandi dengan pancuran mandian".