"Kanak-kanak, hari ini kita keluar." Bagaimana gembira apabila tidak mengambil kereta atau babak bandar untuk Ungkapan ini bermaksud tembaga. Di rumah ini, anda hanya perlu campur: yang membawa kepada teres. Bagi kanak-kanak sebuah taman peribadi. Bagi ibu bapa, separuh hayat. Dan dengan bajet yang ketat. Bandar oasis versi kos rendah untuk seisi keluarga di mana tiada butiran hilang, gaya ... dan kegembiraan!

Teres dengan pergola, makan di luar pada putih, sisal permaidani, meja lipat, kusyen berjalur, tumbuh-tumbuhan dan bunga

Putih, warna sengit daripada pasu, bunga, kain dan matahari. teres ini adalah pura vida! Di sini semua orang mempunyai sudut itu sebuah kerusi di bawah naungan untuk membaca sebuah bank di mana berjemur dikelilingi oleh bunga katil, meja untuk makan malam di bawah bintang ... teres ini direka untuk menikmati dengan seluruh keluarga dan pada setiap masa, walaupun matahari kanopi terima kasih kepada pergola, yang melindungi unlocked. Dan ia tidak mencalarkan poket anda untuk mempunyai semua. Dalam galeri kami, kami memberi anda kunci.

Galeri, 9 photos
TERRACE "HAPPY" BAGI KELUARGA KESELURUHAN

Tumbuh-tumbuhan, selain daripada kesegaran dan warna, sesuai untuk kanak-kanak belajar untuk menjaga mereka: berapa banyak air mereka, bagaimana untuk pemindahan mereka, mengenali bunga ... pasti anda akan suka mempunyai taman anda sendiri! Anda juga boleh mempunyai herba seperti pudina, thyme, pudina atau selasih juga penghalau nyamuk semulajadi.