Beritahu saya apa yang menggunakan anda akan memberikan teres atau keluar anda ke luar dan memberitahu anda apa perabot asas anda adalah penting. Dan ia adalah bahawa jika anda mempunyai saiz anjung XL, segala-galanya tidak akan patut. Supaya mengutamakan bermain. Adakah anda lebih daripada terletak pada matahari (atau teduh) dan dolce jauh niente atau tidak faham musim panas tanpa makanan di kawasan terbuka dengan keluarga dan rakan-rakan? Jika meter adalah masalah, kekal dengan apa yang membuat anda lebih bahagia dan amuéblalo untuk membuat sebahagian besar. Kami kehilangan tangan.

Makan di kawasan terbuka

Mempunyai meter anda mempunyai bilik tanpa meja dan kerusi (atau bangku) tidak makan. Ini akan menjadi asas anda.

Untuk beberapa meter

Jika balkoni anda adalah kecil, ia pertaruhan di atas meja boleh dipanjangkan untuk berkembang hanya apabila anda memerlukannya. Bagi kerusi, armless lebih baik kerana mereka mengambil ruang yang kurang. Lipat ruang makan adalah sempurna untuk tanggal atau lilin dan wanes mengikut keperluan anda. Satu alternatif yang sangat praktikal untuk kerusi adalah bank, kerana mereka memberi kerusi tambahan. Jika anda memilih untuk ruang gudang anda boleh menyelamatkan dari tikar atau kusyen untuk aksesori kecil seperti lilin atau bakul.

Summer anjung makan dengan kerusi-kerusi gentian dalam blanco_428052

Untuk teres yang besar

Tidak mempunyai banyak meter anda perlu memilih pasaran meja yang lebih besar. Pilih pemikiran reka bentuk keperluan anda: jika anda biasa dengan menyatukan kembali banyak di rumah, tidak teragak-agak: Pergi untuk keluarga Von Trapp saiz meja! Tetapi jika makanan musim panas biasanya dalam jawatankuasa kecil, mungkin ia adalah lebih baik untuk membeli reka bentuk yang sesuai dengan keperluan anda dan lengkap dengan alat bantuan sangat praktikal seperti seorang pelayan.

Galeri, 22 photos
Perabot dan aksesori untuk menikmati di luar

musim panas A dibuat untuk mengukur

Kemungkinan yang banyak dan berbeza-beza: sofa, kerusi-kerusi, kerusi, najis, sedutan ...

Untuk beberapa meter

perabot adat akan menjadi pilihan terbaik anda. Jika anda boleh, tidak teragak-agak: kerja sofa "L" untuk mengambil sudut atau struktur kayu atau palet -versátiles dan sangat fashion-, kerana bank atau berehat meter akan memerah maksimum. Jika anda lebih suka pilihan yang lebih konvensional bernilai memilih sofa atau lebih kerusi-kerusi, yang akan memberi lebih banyak bermain. Dalam apa jua keadaan, mencari reka bentuk garis lurus dan menghalang gentian cenderung untuk menjadi lebih besar. Kayu, besi dan (sangat ringan) aluminium adalah pilihan yang baik akan bergantung kepada citarasa dan gaya anda, anda mahu memberi teres anda. Lengkapkan bilik dengan meja kopi atau beberapa sedutan yang juga bertindak sebagai tempat duduk tambahan dan tempat letak kaki boleh berfungsi meja. Valóralo.

Teres dengan bangku dan kerusi fibras_433782

Untuk teres yang besar

had diletakkan keperluan anda. A (atau dua!) Sofa, A beberapa kerusi, meja selesa pusat, meja kopi, sedutan, swing yang digantung ... Menganjurkan bilik anda untuk berasa selesa. Bagi bahan-bahan, pilihan semula jadi dan fesyen yang sangat sempurna untuk beranda atau teres dilindungi adalah Esparto. Jika tidak, anda boleh memilih gentian sintetik (penyelenggaraan sifar), kayu (pilih ia dengan rawatan perlindungan ke luar), besi (sensitif kepada air dan garam) dan aluminium (terang dan tahan air dan matahari ).

matahari musim panas atau berbaring di matahari

Solarium Queen masih kerusi. Perfect untuk matahari mandi atau berehat dengan bacaan di bawah naungan.

Luaran dengan kolam renang dan tumbonas_436699

Sebelum memilih, anda fikir jika anda akan bergerak seperti biasa. Jika ya, pilih reka bentuk yang roda ringan, anda akan berterima kasih. kerusi pantai, gabungan antara kerusi dan kerusi, adalah alternatif yang baik untuk beberapa meter: menduduki kurang dan mereka lipat. Dan jika anda mempunyai taman, mengapa tidak mempunyai keredaan memasang buaian? Tidur di bawah naungan pokok akan menjadi epik.

adjuncts sangat berguna

tekstil

Mereka adalah pokok yang memberikan keselesaan. Tip: memilih asas untuk tekstil (meliputi kerusi, tikar ...) fabrik khas untuk kegunaan luar, walaupun lebih mahal, akan bertahan lebih lama dan dalam keadaan yang lebih baik. Dan di atas semua, warna-warna lembut memberi lebih rasa kesegaran dan tidak seperti panas kerana gelap. Tempahan nota warna untuk kusyen yang boleh ditanggalkan, plaids ... mudah untuk memperbaharui sebagai fesyen.

permaidani

Dan mengapa tidak berpakaian di luar? Ia menjadikannya lebih menyenangkan untuk berjalan tanpa alas kaki, terutama di tanah yang boleh terlalu panas, seperti seramik atau batu. permaidani serat semula jadi memberi komen yang sangat segar dan Summery. Jika anda ingin warna, vinyls adalah sangat praktikal: memakai tahan dan noda boleh dibasuh dan boleh didapati dalam pelbagai reka bentuk.

Farolillos

Walaupun tidak pergi ke makan malam di bawah cahaya lilin, mereka adalah aksesori praktikal yang mencipta suasana. Di samping itu, mereka adalah hiasan oleh diri mereka sendiri dan pelaburan adalah minimum.

Cestos

Mereka melengkapi yang paling serba boleh, sama ada untuk menyimpan Majalah berguna atau buku yang anda sedang membaca untuk mengekalkan kusyen dan plaids apabila anda tidak perlukan. Di samping itu, mereka memberikan sentuhan yang sangat semula jadi untuk teres anda. Dan mereka berada dalam!

Galeri, 22 photos
Perabot dan aksesori untuk menikmati di luar

Diilhamkan oleh idea-idea dan cadangan yang telah berkumpul di galeri dan mendapati meja makan atau kerusi bahawa anda mengambil masa melihat pusat membeli-belah. ¿Terraceamos?