Perlindungan dari matahari di bawah naungan pokok berdaun, makan di bawah wisteria wangi, menikmati kedinginan santapan yang bersebelahan dengan jeti yang menghadap ke tasik ... Pada musim panas di luar menjadi protagonis dan di mana sahaja di luar rumah mungkin diubah menjadi tempat makan di luar yang sejuk.

Makan anjung rumah desa

Sama ada di kawasan luar bandar, di taman yang menghadap ke Sierra, di anjung atau di teres yang bandar, pemilihan ini anda mencari idea yang baik dan banyak inspirasi untuk mewujudkan sudut anda di luar dan membuat dia musim panas bintang ruang. makanan keluarga, makan malam dengan kawan-kawan, snek hujung minggu atau minuman di bawah bintang ... dibuka 24 jam.

Galeri, 15 photos
COMEDORES teratas 15 musim panas ini

Jika anda mahu mengambil kesempatan daripada tempat makan luar pada bila-bila olivides hari tidak berfikir di bawah naungan. pergolas semula jadi, seperti wattle atau bersalut dengan anggur, anggur atau bunga seperti wisteria, adalah lebih kurang kuat daripada kerja-kerja, logam atau kayu, dan mengubah bilik anda ke dalam taman. Jika anda tidak mempunyai anda lagi, mengambil galeri ini dan mewujudkan kejadian musim panas anda sendiri.