Alegra rumah itu! Dan kami menggalakkan anda untuk melakukannya dengan cara yang sangat semula jadi: dengan bunga. kali ini dengan banyak warna. Untuk lebih hidup sebagai popi kuning ke yang paling romantis seperti nada francesilla Pink. Dan hijau ... jangan ketinggalan! Ia akan meninggalkan banyak kesegaran dan bunga yang protagonis cawangan berkenaan. Ya, ramos. Majmuk. Kerana kali ini stylist bunga Mireia Abras menggalakkan anda untuk membuat komposisi dengan cawangan utama dan dua yang lebih kecil. Kehidupan yang lebih, warna yang lebih, lebih banyak kegembiraan.

Dalam video ini anda akan melihat bagaimana mudah ia adalah untuk membentuk ini bunga yang indah. Apa bunga untuk memilih? Jika anda mempunyai kegemaran anda, teruskan! Menyesuaikan karangan anda yang anda suka. Ini adalah jenis kami memilih.

Mise en place bunga untuk membuat sejambak ceria dan berwarna-warni

Komitmen kepada ketelusan

Dan di sini adalah begitu banyak kecantikan ... Mengapa bersembunyi di sebalik pasu legap? kristal terbaik memilih mereka sama ada pasu vintaj tinggi dan lebar atau balang. ketelusan akan membolehkan hijau berharga batang juga sesuai dengan baik di sisi.

Sebatian dan bunga

Walaupun sejambak dibuat dengan bunga-bunga ini mempunyai kekuatan yang cukup dan gaya untuk menghiasi sahaja, ia adalah benar bahawa dalam komposisi dicapai membiak kegembiraan dan daya hidup anda.

Beberapa peringkat. Ia menggabungkan bekas saiz yang berbeza, yang disediakan dengan satu menonjol daripada yang lain.

Best diubah. Ia tidak perlu bahawa ketiga-tiga cabang adalah sama. Dalam kes ini salah satu daripada dua yang paling kecil kami telah diketepikan poppy kuning, meninggalkan pelbagai dikuasai mawar. Oleh itu keseragaman rosak dan komposisi adalah lebih semula jadi.