"Saya salah seorang daripada orang-orang yang berfikir bahawa rumah-rumah memilih untuk anda, tidak anda kepada mereka, "kata Lorena yakin." Dalam perjalanan saya lakukan untuk Cantabria, satu hari saya melihat, secara kebetulan, sebuah rumah yang suka saya. Ia adalah stabil lama terletak di lokasi yang indah, dengan banyak tanah, aliran mereka sendiri ... impian sebenar. Hakikatnya adalah bahawa selepas beberapa ketika, Melibas melalui majalah, aku di sana.A gambar rumah idaman saya, dan ia adalah untuk dijual! Tidak, saya tidak boleh percaya. Ia seolah-olah bahawa rumah itu telah menemui saya. Kita membelinya tanpa ragu-ragu. "

Galeri, 20 photos
Sebuah rumah kisah di dalam hutan

Dari situ dia mula tugas pemulihan, yang pembina di kawasan itu, José Luis Tirador telah ditugaskan. Walaupun Lorena adalah jelas apa yang dia mahu, dia dibenarkan dinasihatkan oleh Ana Delgado, yang selain menjadi rakan beliau adalah pereka dalaman dan pemilik Laminter hiasan studio.

"Perkara yang paling penting adalah untuk mengambil kesempatan penuh daripada persekitaran yang indah dari rumah dan memberi keutamaan kepada taman. Itulah sebabnya kita meletakkan ruang makan di luar dan bahagian kecil, kami telah membuat tempat yang menarik di mana untuk menikmati alam semula jadi di bila-bila masa. Sesuai untuk minuman beralkohol, kopi atau hanya bercakap, "katanya Lorena. Mereka berdiri di anjung ruang tempat duduk yang bagus dan bangku yang menjadi pandangan yang menakjubkan.

Lounge dengan tingkap unjur dan pendiangan

Sedikit renggang dari rumah utama terdapat sebuah rumah kecil dicat merah. "Ia adalah satu taman permainan untuk perempuan -concreta Lorena-. Kami sentiasa telah mempunyai mimpi itu, dan kini kami mempunyai peluang, dia terpaksa mengambilnya. Teragak-agak pada mulanya tentang bagaimana untuk membinanya, tetapi kita cepat datang dengan idea menyalin bangunan-bangunan tradisional yang biasa di Sweden, negara ini berasal dari suami saya. Oleh itu, kita akan mempunyai sebidang tanah mereka di rumah baru kami. "

Pembaharuan rumah semua bahan-bahan asal mungkin seperti batu dan rasuk kayu kekal, dan jubin lantai terracotta dan kawasan pertukangan tradisional dibuat. "Saya mahu suasana luar bandar blok terpelihara. Saya suka rasa desa "kata Lorena. "Saya juga teruja untuk menikmati pemandangan dari dalam, jadi kami memasang kaca depan yang berjalan di sepanjang dinding dan penuh dengan kehidupan dan cahaya di seluruh rumah," katanya menerangkan berpuas hati.

Berkaitan dengan artikel ini

Sebuah rumah kayu yang dihias dengan gaya

Sebuah rumah kayu yang dihias dengan gaya

Kemudian ia adalah masa untuk mengedarkan ruang supaya semua persekitaran dan disampaikan untuk berkekal masa yang berbeza. Bersama-sama dengan Ana, dia mendapati penyelesaian besar seperti seperti dinding yang rendah yang memisahkan ruang makan atau dapur terbuka partition bebas tanpa meninggalkan ditutup sepanjang kilang. Di ruang tamu, tidak mengambil tempat duduk belakang kepada tidak rasmi alam semula jadi melalui panel kaca, memilih daya tarik bertingkat rendah, yang tidak menghalang pandangan, dan satu lagi diletakkan di hadapan, untuk menikmati sepenuhnya mereka . "Saya mahu mempunyai bilik merah jambu. Saya memberi komen kepada rakan saya Mónica Jessen, yang merupakan seorang pereka dalaman dan membantu saya dengan pilihan banyak perabot katanya, dan dia mencadangkan agar saya memperkenalkan warna dengan kerusi-kerusi yang dicat, yang cukup menarik. "

bilik kanak-kanak dengan siling condong

Mereka memilih untuk perabot dapur dan salutan desa, "yang adalah apa yang rumah bertanya," dalam kata-katanya sendiri. Tangga membawa kepada bilik tidur. Kanak-kanak perempuan, Lorena mengambil kesempatan daripada ruang yang maksimum dengan katil dua tingkat dan katil tambahan dengan laci. "Biasanya rakan-rakan anak-anak perempuan saya pulang ke rumah. Pada musim panas, apabila aku datang dari pantai, sentiasa saya lakukan dengan mana-mana 'kanak-kanak lebih' "katanya berjenaka. Juga ambil perhatian bahawa, selepas tinggal di banyak negara, Amerika Syarikat dan England di antara mereka, dan setelah melihat banyak jenis hiasan, "kekasih mengisytiharkan tipikal gaya New England, dengan sentuhan 'cheesy' "dia menerangkan ketawa. Sebab itu saya mahu mencipta bahawa suasana "antara desa dan romantis" dalam kedua-dua bilik tidur. Dengan kayu dicat dalam warna kelabu, lantai berkarpet, dinding ditutup dengan bunga dan sempurna cetakan dipadankan dan tekstil, matlamat dicapai! "Ini hiasan negara mengingatkan saya kepada Nantucket (Massachusetts), sebuah pulau yang indah di mana kita bernasib baik untuk menghabiskan musim panas".

Galeri, 20 photos
Sebuah rumah kisah di dalam hutan

Dengan inspirasi yang, bunga ros dipenuhi dinding biliknya, penuh kasih cahaya untuk tetingkap baru yang mengalir di dinding yang bertentangan katil. Hasilnya, jauh daripada berlebihan, mencipta semula suasana romantis dan mesra Lorena dicari. Dan dia gembira kerana dia telah berjaya menghidupkan tertarik di sebuah rumah pada sesuka hati. Bukankah itu impian semua orang?