Terletak di atas bukit, 500 meter tinggi, rumah kesepian ini dan pemerintahan mengundang lebih lembah oak dan pokok-pokok zaitun mempesonakan penglihatan. Harta yang luar biasa kerana kawasan ini merancang sekatan perancangan untuk memastikan ketenangan masa kini dan masa depan mereka. Dan tiada lesen baru diberikan untuk membina sudut hijau ini, pertenenciente sebuah bandar hanya tiga puluh dua jiran yang separuh daripadanya adalah kanak-kanak. Jadi pemilik mereka telah dijamin yang eksklusif tempat yang kekal tidak berubah selama berabad-abad.

Galeri, 18 photos
A MALLORQUINA rumah baru

Tetapi walaupun rumah seolah-olah hampir setua lembah yang sama, ia sebenarnya adalah satu kerja baru, walaupun dibuat dalam imej daripada pembinaan tradisional Mallorca. "Lesen itu telah diberikan selama bertahun-tahun dan telah diperbaharui secara berkala. Kita membelinya pada tahun 2002, apabila kerja-kerja telah pun bermula, "kata pemilik semasa. Projek ini telah ditauliahkan arkitek Bernardo Oliver, salah satu mahir terbesar dalam pembinaan pribumi. "Semua orang fikir ia adalah rumah lama," mengesahkan pemilik. Bahan-bahan di kawasan tersebut, daripada muka bangunan batu paving yang diekstrak di kuari berdekatan, adalah kunci kepada penampilan tradisional ini.

Berkaitan dengan artikel ini

Ini gerbang sendiri adalah kemenangan yang

THE RUSTIC MALLORCA MORE

Ini gerbang sendiri adalah kemenangan yang

Architectural penguasaan, pemilik disimpulkan dalam konsep ruang dan penggunaan bijak cahaya, adalah tunggak penting dalam kesejahteraan yang hidup di dalamnya. "Ia baik untuk bergerak dalam rumah. Aci dibangkitkan dgn baik. Bilik yang besar dan terbuka, tetapi supaya berfikiran baik bahawa mereka tidak kehilangan kebebasan mereka dan sebaliknya, membolehkan anda menikmati pemandangan dari mana-mana tempat. The ventantas mempunyai saiz yang tepat untuk cahaya yang akan datang melalui mereka tanpa mengganggu pada bila-bila, "kata pemilik, yang bersama keluarganya menikmati berkongsi dengan kawan-kawan kesenangan hidup di lembah, salah satu tempat yang paling hebat de Mallorca. Keunikan iklim sempurna dipertimbangkan dalam seni bina. rumah yang panas pada musim sejuk, apabila tempat ini diulang beberapa kali cermin mata salji, satu fenomena yang agak luar biasa di pulau itu. Pada musim panas ia adalah pengalaman yang menyeronokkan untuk berenang di kolam renang, snek di bawah anjung halangan dan masih menikmati suhu yang menyenangkan dalam bangunan.

Bilik untuk tamu dan ruang makan

Pemilik mahu secara peribadi berurusan dengan hiasan di pedalaman, di dua tingkat. "Bagi kerja saya, saya sudah biasa dengan pelbagai gaya seni bina dan hiasan yang berbeza. Saya tidak tahu pendahulu untuk rumah, tetapi banyak maklumat yang saya telah menitis dengan cepat. " Penggunaan yang bijak kertas dinding, perabot atau kerja kayu keras, atau permaidani jelas mencerminkan semua cahaya Queen Valley di mana, indah, rumah ini tipikal Mallorca yang tidak kelihatan mudanya.

Galeri, 18 photos
A MALLORQUINA rumah baru