Tradisi, kemodenan dan kegembiraan dalam satu rumah, yang kita menghampiri sepanjang jalan diapit oleh dinding batu kering. Hanya riang-riang, dengan nyanyian keterlaluan mereka, memecah kesunyian petang musim panas. Tiba-tiba, ketawa kanak-kanak timbul daripada mana-mana. Selepas selekoh kita melihat sekumpulan kanak-kanak bermain mengheret troli. Pada masa yang sama, aroma yang kuat lavender menyambut kami, rumah ini dikelilingi oleh taman yang indah, bekerja berlandskap John Von Knobloch.

meja bulat di taman

"Sepuluh tahun lalu kami cari rumah di Menorca untuk bercuti, menerangkan pemilik. Kami mahu tempat yang tenang jauh dari pantai yang sibuk, dan terima kasih kepada rakan yang baik, kami mendapati rumah ladang lama ini. Ia ditinggalkan, tetapi tahu carian telah berakhir. "

Galeri, 15 photos
A HOUSE IN MENORCA penuh semangat

pemulihan telah dijalankan oleh Miguel Olazabal, firma seni bina Arkitek GEO: "Kami mengekalkan di depan mata, tetapi benar-benar menukar pedalaman. Pada dasarnya kita melakukan kerja pembersihan, mengetuk turun partition, mendapat bilik yang besar. Kami telah memberikan kehidupan baru kepada ruang, berkomunikasi dua loji mempunyai penggunaan yang berbeza abad sebelumnya. "

Ruang tamu dengan pintu ke taman

Rumah itu kini mempunyai dua beranda, satu terbuka dan satu tertutup, "blok lama, di mana kita kini mempunyai ruang tamu," kata pemilik. Bilik-bilik dalaman adalah cerah putih. "Setahun yang lalu kami kembali kepada encalarlo segala-galanya," jelas beliau. Ia dianjurkan sekitar warisan meja, dan sofa bangku kayu, dua kerusi-kerusi kerusi rehat oleh pemilik dan ukiran Teresa Pisa. Salah satu ruang dalaman yang paling indah adalah bilik tidur utama di tingkat bawah, dengan condong bumbung. "Berada di tingkat bawah terdapat akses terus ke taman di mana kita mempunyai sudut peribadi dan sangat tenang, dengan sawit keluar." Ia adalah oasis dan perkhidmatan hebat.