Menyeberangi ambang, himpunan yang harmoni kelabu dan putih menjemput anda untuk menikmati tenang yang menyerang setiap ruang. Kesunyian yang meningkatkan rasuk kayu lacquered dan soket dinding.

Cahaya, terima kasih kepada beliau, slip di lobi. Wallpaper, berjalur di sini, membuat penampilan pertama dan kemudian berjalan rumah. Di ruang tamu, warna dan menonjolkan perapian, dan mozek yang gladdens ruang makan, dibuka untuk menikmati makanan yang cerah.

11 268081

Ruang makan memancarkan hawa English menawan dengan membuka tingkap ke ruang tamu dengan jenis ikat dan dikongsi dengan dapur pejabat kerusi gentian. Ini masuk ke dalam taman, bintang sebenar alam sekitar, berpaut kepada cahaya hijau.

Galeri, 22 photos
THE LAST HOUSE Basque

Di bilik tidur, dinding itu memberikan kelegaan lembut. Saya menghargai lantai kayu dan permaidani menimbulkan main indah warna. Bilik kanak-kanak turut meminati bidang itu, tetapi memberi penghormatan istimewa dengan laut dengan motif nautika kertas dinding dinding. Di dalam, jalur dan aksen biru melengkapkan suasana pelayaran.