Ia adalah cinta pandang pertama. Smith (bukan nama sebenar) mencari sebuah rumah di kawasan luar bandar Mallorca untuk menghabiskan cuti musim panas dengan anak-anak mereka 8-2 tahun, dan walaupun untuk percutian singkat dari London sepanjang tahun apabila mereka bertemu dengan bangunan indah ini lebih lima abad.

Lihat, mendapatkan, tahu dan cinta adalah perkara yang sama. Dan ia boleh difahami, kerana apabila ini berlaku dan rumah itu telah dipulihkan dan mengenakan berdiri di tengah-tengah kawasan desa yang indah Mallorca, antara pain, tapak tangan, badam dan buah zaitun. Lihatlah gambar dan anda akan memahami: Ivy mula mendaki dinding batu pepejal dan rakan kami Puan Smith telah benar-benar terpesona dengan konsistensi batu dan makanan istimewa bidai yang greenwashing dan halus. Ia mengambil sedikit imaginasi untuk mendapatkan idea kejutan apabila dia melihat di dalam, ruang ini megah dengan ketinggian double yang luas, semua bercat putih dan cerah, bersinar rasuk primitif sebagai hari pertama.

Smith tidak mempunyai keraguan teruja dan selepas memeriksa bahawa rumah itu adalah hanya itu mereka cari, beli, jelas dan mudah. Mereka tidak menghabiskan dua puluh empat jam.

Jadi, seperti yang saya katakan dan saya ulangi, mereka membeli dan dibesarkan menghias tugas. Untuk berbuat demikian mereka terpaksa arkitek yang bertanggungjawab untuk pemulihan, yang seorang pereka dalaman Jerman yang berpangkalan di pulau itu, dan bersama-sama mencipta suasana Eropah dengan sempurna. Saya menjelaskan dan saya menjelaskan: hiasan Mallorca adalah Eropah, hilang lebih, tetapi apabila kita bercakap mengenai hiasan Eropah berfikir semua maksud yang sama atau sekurang-kurangnya sesuatu seperti: perapian perabot, penjagaan indah, kabinet, candelier dan akhirnya satu persekitaran bandar tegas dan konsisten, yang seolah-olah telah berlalu beberapa generasi. Baiklah, buka gambar dan anda akan memberikan saya sebabnya. Tingkap berkembar dan pintu mahogani dalam Saltire, meja pusat-Inggeris inspirasi, pouf capitoné, kedua-dua kerusi asal Jerman, ringkasnya, semua perabot di ruang tamu boleh telah dipindahkan dari sebuah rumah London kepada bidang Mallorca. Bilik makan, dengan itu indah Jerman lampu dan lacquered putih dan kerusi rehat dengan sangat halus kerusi taffeta merah jambu adalah penjelmaan yang rasa bandar yang baik, disatukan melalui abad di Eropah lama.