Ini sudut Serrania de Ronda menakluki pemilik beliau Linda dan Martin Bradbury (ya, ya, Bradbury, sebagai penulis novel yang terkenal Fahrenheit 451). Mereka adalah London, tetapi menghabiskan cuti mereka di rumah yang indah ini dihiasi Malaga diri mereka sendiri. Ini adalah di mana masa berlalu pergi cepat, seperti di London, hampir dalam gerak perlahan. Dan di sini adalah di mana mereka menikmati membaca, berkebun dan memasak.

Yang berpendapat Martin Bradbury dan isterinya Linda apabila mereka dibeli, dan dua dekad, hotel ini luar bandar berhampiran perkampungan Gaucin, dikelilingi oleh landskap oak, pokok-pokok zaitun, zaitun liar, carob dan chestnut pokok-pokok, dengan pemandangan yang menakjubkan ke Serrania lalu Ronda. membaca, menjaga taman dan kebun, dapur dan komputer yang besar dengan tetamu anda di bawah teduhan anjung atau di bawah: tempat yang sempurna untuk lari dari metropolis dan melibatkan diri dalam senario lain, di mana Martin dan Linda boleh memupuk tempat hobi mereka bintang di langit yang tidak tercemar.

Dari meja makan ke luar

Seorang yang mudah, jauh dari lalu lintas berdekatan Costa del Sol tetapi langkah dari pantai Malaga dan Cadiz dan Eksotisme Maghribi, yang kedua-duanya suka untuk melawat kehidupan.

Rumah asal seolah-olah sempurna dan mempunyai potensi untuk pengembangan dan pembaharuan. Dengan bantuan profesional tempatan mereka berpanjangan teres dan beranda, yang dibuat kolam, berkembang taman dengan spesies Mediterranean ditanam semula dan mencipta taman yang menjadi lebih besar kerana mereka suka untuk menyediakan resipi menggunakan sayur-sayuran.

Galeri, 19 photos
LIFE IN LONDON ... DAN VACATIONS DALAM MALAGA

Dapur adalah sudut di mana persahabatan adalah hidangan bakar dan lazat kemudian merasai di anjung melengkung dilengkapi dengan kepingan cahaya dan serat segar disediakan.

Martin dan Linda, yang berkaitan dengan hiasan dan pembaharuan profesional Linda mempunyai kedai di London dan aksesori Martin adalah khusus untuk Pemulihan, dan dengan perasaan estetik yang hebat, diri mereka dihiasi rumah. Dan mereka dicetak gaya luar bandar, di mana teknik tradisional, bahan-bahan semula jadi dan keping perabot pulih bercakap tentang tradisi dan budaya asli. Sebagai papak tanah liat, mengapa ia adalah pengalaman yang menyeronokkan untuk berjalan berkaki ayam, atau kayu pertukangan kayu pain dari kawasan itu, yang dibuat oleh tukang induk.

Salon dalam kerja kayu putih dan hijau

Di dalam bernafas kehangatan dan ketenangan: cahaya selatan yang meriah mengayak melalui langsir kapas dan malap dengan aqua lembut hijau windows naungan mewarna dan pintu. Bar memalsukan cerita memberitahu yang membentuk mereka, jubin tangan ingat kesan jejak orang-orang Arab yang jatuh cinta dengan tanah ini dan setiap sudut-sudut rumah menampung saat kebahagiaan. Yang ditulis dengan huruf kecil, yang, jika diminta, sebagai Martin dan Linda lakukan, hanya mencari kebahagiaan.