Di mana beberapa melihat rupa bumi yang tandus dan tidak ramah, Ariadna melihat tempat di mana rumah hidupnya akan meningkat. Dia adalah kekasih Formentera: "Ia bukan mudah untuk mencari tempat yang betul, tetapi akhirnya kami mendapat dalam sudut yang tenang ini, untuk satu kilometer dari pantai".

Perancis halaman dalaman dengan katil besi dan menjalar

Rumah itu adalah sebuah tempat yang kesegaran, dikelilingi oleh pokok-pokok pain dan bau yang berasal dari rosemary. Ia mempunyai satu tingkat, dalam "U" dan benar-benar dikelilingi oleh beranda. "Terbuka itu mahu ke luar negara, penuh dengan cahaya dan terima kasih segar kepada arus udara menyeberangi owner- menerangkan. Porches, kedua perimeter luar dan halaman dalaman, membolehkan untuk mencari pada setiap masa hari tempat yang sesuai untuk matahari atau teduh. "

Berkaitan dengan artikel ini

makan 11 musim panas

di kawasan terbuka

makan 11 musim panas

Di dalam, bukannya menguasai seorang putih indah diwarnai dengan warna-warna semulajadi fabrik dan aksesori. "Semua bilik mempunyai keluar terus dari luar dan pada musim panas ia adalah mudah untuk menjaga peredaran udara segar. Saya tidak suka pendingin hawa dan sebagainya meletakkan kipas siling tetapi hampir tidak menggunakannya. pengudaraan semula jadi dengan mencukupi. "

Lounge dengan pendiangan dan batu nada dua peminat

Sebuah bilik dengan dua sofa menghadap ke perapian adalah tempat pertemuan pada hari-hari yang jarang berlaku apabila anda tidak kaya. "Saya suka pendiangan, walaupun meletakkan satu di anjung kerana saya tidak pernah melihat barbeku bagus," kata Ariadna. Dan di dapur, meja persegi menunjukkan: "Apabila selesai kerja menakluki dua pintu dan saya fikir mereka bersama-sama, meletakkan mereka dan menjadikan mereka kaki meja".

Galeri, 15 photos
Ia TIDAK A MIRAGE ADALAH OASIS kesegaran

Halaman dalaman, yang memberikan beberapa bilik tidur, sesuai untuk tempat tinggal apabila ia menjadi terlalu banyak matahari atau angin. "Tanah Gravel ditapis air hujan dan digunakan semula. Di atas air pulau itu ia adalah satu komoditi yang berharga. "