Paradise dalam syurga. Rafael Denmark mentakrifkan rumah ini ... dan penglihatan beliau merasakan pada melihat dia lima tahun lalu. "Saya jatuh cinta landskap pertama" di sudut ini tenggara Mallorca, salah satu yang terbaik dipelihara pulau, di mana beliau mengambil keputusan untuk mencipta syurga sendiri.

Galeri, 19 photos
Satu sudut syurga di MALLORCA

"Pembinaan sudah wujud, tetapi saya diperbaharui dengan teliti untuk membuat ia ke dalam rumah dia telah bermimpi. idea utama saya adalah bahawa perumahan telah bersepadu ke dalam landskap dan semua bilik menikmati pemandangan dengan sepenuhnya. Mana-mana bingkai tingkap satu komoditi yang berharga. "

lain memandangkan anjung dan ruang makan

Anjung indah di mana Rafael menyediakan meja meringkaskan garis utama membimbing hiasan rumah. "Saya melihat persekitaran panas, dengan sentuhan organik, berdasarkan cahaya batu warna pasir Santanyí". Dengan latar belakang ini, dia memilih perabot Rafael kayu dan gentian asli dan memilih langsir yang sangat istimewa: "Mereka semua kertas linen lama telah memperoleh Almoneda kedai-kedai. Jika anda mendekati mereka, anda akan melihat mereka mempunyai singkatan bordiran bekas pemiliknya. Ia adalah penghormatan halus saya dengan rumah-rumah besar dan saga keluarga di pulau itu. "

"Saya melihat persekitaran panas, dengan sentuhan organik, berdasarkan cahaya batu warna pasir Santanyí"

Di anjung ia duduk makan di luar dengan meja empat meter dan bilik dengan dua sofa. "The malam di sini adalah menggembirakan. Sebaliknya kampung Cas Concos dan menara gereja diterangi gereja Sant Nicolau adalah seperti lampu yang menyala malam, "kata Rafael.

Bilik dengan serat mat

Walaupun rumah ini direka untuk menikmati aktiviti luar yang selesa dalaman tidak diabaikan. Dalam bilik besar yang menempatkan lounge dan ruang makan di dalam bilik, di mana "pasir yang jelas dan tekstil putih rosak menyebarkan ceria dan santai manakala cahaya," kata Rafael.

Galeri, 19 photos
Satu sudut syurga di MALLORCA

A dua pintu membawa ke dapur. "The slaid kaca dan tidak dibuka demikian atau ditutup seperti yang diperlukan, dan sentiasa membiarkan cahaya dan kelihatan". Ia terletak di bahagian suite master lantai.

Bilik untuk kawasan kajian

A pendiangan romantis, menikmati dua teres, satu dalaman dan satu luar. Sejak kedua Rafael Mata ganjaran selatan di mana profil pulau Cabrera mata wang. Rafael berbangga dengan rumah ini, yang juga menyewakan musim panas. "Apabila anda telah menghabiskan beberapa hari di sini, anda melihat hidup berbeza. Ia adalah jumlah penyahmampatan, melupakan tekanan dan masalah. Rumah ini mewujudkan suasana khas ". Dalam syarikat hiasan rumah yang mengambil bahagian Copper House Living.

Galeri, 19 photos
Satu sudut syurga di MALLORCA