Bunyinya pantai Mallorca dan tebing yang menjulang tinggi yang mencipta Sierra de Tramontana untuk memenuhi laut. Tetapi pulau ini menyembunyikan, terlalu, sudut dalaman, seperti hari ini melawat, tidak jauh dari Palma tetapi selamat dari semua kesibukan. Ia adalah satu batu rumah ladang berpakaian batu pasir lama dan dikelilingi oleh pokok-pokok Cypress dan pokok-pokok oren. Olga Ferrer hiasan dan Irene Barceló, menjaga Kühn & Rakan kongsi.

Galeri, 15 photos
YES ARCOS INI ADALAH TRIUMPH A

Jika sesuatu yang menangkap perhatian dari taman, adalah gerbang. Dan ia adalah bahawa begitu ramai lengkung garis lurus menyebabkan mereka lebih menarik. Sebelum pembaharuan pada musim sejuk yang tidak jalan kecil koridor ini. A kasihan! Mengapa arkitek Roberto Lorenzo adalah jelas bahawa titik permulaan pengubahsuaian akan acristalar gerbang mengambil kesempatan ini dan mengubahnya menjadi ruang tamu yang selesa, sesuai untuk semua tahun dan menghadap ke taman.

Pernahkah anda melihat rasuk? Bagaimana baik adalah kayu dengan dinding batu! Ini adalah desa yang sahih. Di dalam bilik ini campuran keping lebih formal klasik dan diambil, seperti dua poufs diletakkan bertentangan sofa, perabot menjadikan keanggunan tidak bertentangan dengan rasa yang lebih santai.

00239500

Ruang makan, yang berkongsi ruang dengan dapur, rahsia: ruang beliau adalah sebahagian daripada anjung dan mengekalkan halangan di bumbung, dalam usaha untuk tidak lupa asal usul mereka. Ruang ini telah ditutup dengan kaca, tetapi apabila cuaca panas tiba pintu lipat dikatakan hilang dan kembali ke dalam dan luar menyertai, seperti di masa lalu. Dapur diedarkan secara linear terkejut dengan garis moden perabot. Tetapi niat adalah jelas: meninggalkan keutamaan kepada bumbung memuncak, rasuk, wattle dan dinding batu.

00239520

Di bilik tidur, setiap perincian direka untuk menangkap cahaya dan menekankan lebarnya. "Sebuah katil standard seolah-olah terlalu sedikit untuk bilik tidur, tetapi satu poster telah makan banyak ruang dan kejelasan"Kata pereka dalaman. Mereka mengambil keputusan untuk memilih kompromi: katil dengan tiang di kaki katil hanya menyindir kanopi. Kepala katil kayu memegang Diterbangkan jadual waktu malam.

Galeri, 15 photos
ARCOS YES INI ADALAH TRIUMPH A

Di dalam bilik air yang mereka telah dipelihara bilik kebal asal. Salutan dan menyelubungi perabot mandi telah dibuat dengan microcemento, bahan nipis dan sangat sukar.