Langkah itu bertujuan epik dan dimuatkan dengan perabot, dua kanak-kanak, anjing dan kucing, separuh seluruh Perancis dari Troyes, timur Paris Saint-Rémy-de-Provence, di tenggara negara ini. "Kami mahu mengubah hidupnya dan menghabiskan lebih banyak masa dengan anak-anak kita, dalam iklim yang lebih panas," kata Myriam Fourton, pemilik kecantikan berdinding ini dengan lebih daripada tiga abad sejarah. Rumah itu adalah berhampiran pusat Saint-Rémy, City poskad terpesona Impressionists dan kini berjuta-juta pelancong setiap tahun yang mengikuti jejak langkah mereka.

Direka untuk menampung

"Ia adalah sebuah rumah tetamu dan redecoramos Maghribi diwahyukan gaya Provencal, dengan dinding kuning air dan perabot atau dibuat oleh kawasan Louis, suami saya, yang cabinetmaker dan telah menubuhkan bengkel sebelah. Saya menguruskan rumah dan menganjurkan pameran seni di rumah hijau itu. " Untuk menyambut tetamu, ruang makan mempunyai sofa yang selesa di depan perapian, meja besar pusingan di mana Myriam menyajikan crepes beliau, wafel dan jem buatan sendiri, dan dapur terbuka, untuk melihat bagaimana bersedia. Upstairs dua bilik tidur untuk tetamu, dan di sayap yang lain, rumah. Di taman ini terdapat lima pondok tetamu, juga dengan lantai terracotta, bidai kayu dan kuilt desa. Penjagaan taman ros dan sudut yang menarik di bawah pergola yang menyuling kasih Myriam dan Louis untuk rumah ini di mana mereka telah mula hidup baru. Mengapa cabinetmaking rumah dan dinamakan sempena anak, dua mencintai yang besar: "La Maison de Line" dan "L&# 39; Atelier d&# 39; Hector ".

Life baru: Rumah yang terbuka kepada dunia

rumah tetamu yang lama sudah menjadi "Maison de Line" yang baru, yang menempatkan sebuah rumah batu utama dengan dua bilik tidur di atas katil dan sarapan pagi, dan lima kotej bebas yang menghadap ke taman pusat dengan pergola dan rumah hijau.

Pengumuman: Dari dapur untuk ruang makan dan ruang tamu

A pembukaan luas berkomunikasi dapur dan ruang makan, mewujudkan kawasan umum yang besar membolehkan tetamu menikmati memasak. Sebuah pulau besar pintu kekisi kayu dan rak buku, delimits dua ruang, yang berkongsi nada neutral sama dan reka bentuk klasik yang halus.

Bilik tidur: Bermain dengan fabrik dan lukisan

Bilik tidur yang dihiasi dengan makanan istimewa yang sama seperti yang lain daripada rumah. Untuk mencapai pintu dicat ungu muda dan perabot antik (kepala katil, meja sisi dan meja) dalam nada krim sepadan dinding. Dengan kain dan sarong bunga, hasilnya tidak boleh menjadi lebih romantis.