Jika bergerak dengan anak mungkin kelihatan kepada kami mimpi ngeri sebelum Krismas (atau tidak?), Keluarga ini berkata ya, kita mahu! ¿Segurooooo? Well, saya mempunyai insentif: Kemunculan sulung rumah khusus dibuat dan dipasang Twelfth Night impian anda. Rumah anda adalah hadiah yang terbaik, sudah tentu. berusia enam tahun adalah gadis itu. Dua tahun saudaranya. Ia adalah sempurna dan Voilà semua bersedia!

Surat itu pertama. "Kami mahu rumah untuk bermain, pokok pain dengan bintang yang tinggi sehingga ayah!, Dapur yang baik untuk membuat cookies dengan ibu, perapian untuk memanaskan seri sebelah anda dalam cuaca sejuk, taman untuk meraikan hari-dan kuasa melihat laut!" (Yang terakhir berkata ibu bapa).

0333

Sudah mereka mempunyai bandejita untuk rusa dan unta-raja, sudah tentu Santa! Dan dalam senarai membeli-belah dia sudah bertujuan huruf kecil dari kanak-kanak (dan agak besar) coklat untuk sarapan pagi yang akan menyediakan semua bersama-sama.

"Kami melakukan segala-galanya: Raja-raja dan Santa Claus. Saya suka menunggang pokok yang agak besar, tetapi saya tidak suka hiasan yang berlebihan, dan banyak lampu. Kadang-kadang saya meletakkan aksen log dan digabungkan dengan bola kaca, "kata Ona, ibunya, yang juga bertujuan untuk membahagikan cuti:" Pada Krismas kita dengan seluruh keluarga, datuk dan nenek ... tetapi Reyes adalah lebih intim, menjadi empat, hadiah terbuka .... "

Galeri, 15 photos
HOUSE ADALAH HADIAH THE

Kita lihat pokok yang besar, yang Ona telah membawa Petit Côté Déco, jenama yang bekerja di projek barunya sebagai pereka dalaman, tetapi tiada bayi. Dan itu? "Kanak-kanak kecil pada akhirnya ia selain banyak!" Dia ketawa, "Saya mahu memberi mereka mainan dan telah memasang pokok itu."

0081

Sebelah pokok, beberapa papan tulis. "Dear Reyes, sekarang kita tidak menghabiskan lebih mesra alam dan kertas. Kita menulis di papan tulis ini ... terima kasih untuk hadiah! ", Berkata kanak-kanak. Akhirnya datang hari Tiga Raja Cake! Yang akan bermain kacang?

Adakah anda ingin melihat lebih banyak rumah ini? video ini melihat bagaimana seluruh keluarga tinggal menunggu Magi. Apa saraf!