Apakah permainan yang ideal? Bonita, yang merangsang imaginasi anda, membolehkan mereka untuk bermain di rumah, pesanan dan di atas semua ... mereka tidak mahu meninggalkan ia! Berikut adalah 5 Keys untuk mula membina dalam galeri dan mencari 15 bilik untuk memberi inspirasi tidak berkesudahan. Apakah kami akan bermain menghiasi?

1. Mewujudkan persekitaran yang sihat

Yang tidak kekurangan cahaya semula jadi, dan apabila memilih, mengutamakan perabot dan tekstil daripada bahan semula jadi untuk mewujudkan persekitaran yang lebih sihat.

2. Jadikan ia berwarna-warni

Bermain seperti mereka dan pengalaman. Sudah tentu, keping besar (katil, almari pakaian, meja ...), yang ringan dan neutral warna. Paling menghiburkan meninggalkan mereka untuk bahagian-bahagian kecil, tekstil dan mainan. Jadi anda tidak akan berasa bosan atau mempunyai rasa huru-hara.

3. Dales amplitud

Meninggalkan yang terbuka di tengah-tengah kawasan bilik. permaidani A boleh menyempitkan. Ia adalah senario yang ideal untuk membayangkan ribu permainan.

4. Membantu mereka untuk menyusun

Perabot dan rak untuk memenuhi beroda atau buku boleh mengajar kepada perintah. Jika anda menulis atau melukis pada kayu yang mengandungi setiap laci atau setiap bunker, anda membantu mereka lebih.

5. Berfikir dahulu

Kerana kanak-kanak membesar dan membuat ia sangat cepat, idea yang baik adalah untuk memilih perabot yang boleh menampung pertumbuhan.