Keempat daripada anak-anak biasanya tidak sesuai untuk ruang penghidap penyakit jantung. huru-hara semula jadi hanya lumayan oleh yogacharyas. Jika anda masih belum tuan besar yoga, anda akan menghargai artikel ini. Mengumpul 10 kunci untuk menghiasi bilik mendapat pesanan anda, ruang untuk bermain, untuk menumpukan perhatian dan untuk meluahkan perasaan, dan segala-galanya, membuat mereka gembira. Saya akan mengisi anda dengan ciuman dan mendapatkan kembali tenang. Percaya kepada kami.

1. Ia adalah kerajaan anda ... disedari!

Anda tidak mendapat untuk berada di kemudahan jika dia tidak berasa biliknya. Dihiasi bersama-sama. Cari imej bilik yang anda suka diri anda dan kemudian Tunjukkan kepada dia dan dia memilih. Anda akan memastikan anda suka mereka kedua-duanya. Dan dari sini, memperibadikan. Apa-apa idea? Hiaskan dengan huruf membentuk nama atau cat dengan warna kegemaran anda beliau; mengambil kek, jadi tidak ada bahaya ia adalah tajam.

Galeri, 10 photos
Montales LES Chifle bilik ... dan anda juga!

2. pejabat mini anda

meja A sentiasa membantu. Jika anda mempunyai tugas lama, ia tidak dapat dipertikaikan. Dan jika ia masih kecil, anda boleh melukis, bermain atau menonton cerita. Memasukkannya ke dalam kawasan yang paling terang dari bilik dan menggabungkan laci untuk warna kedai, kertas, cat air ... Jika tidak, sentiasa di atas meja.

3. Space dengan istana ais ...

...atau Trolls hutan. Mereka perlukan. Sebaik-baiknya mengedarkan bilik untuk meninggalkan ruang pusat yang besar di mana mereka boleh bermain selesa dan membina dunia khayalan mereka dengan mainan. A permaidani besar atau lebih akan memberikan kehangatan dan akan menjadi tetapan sempurna untuk melepaskan kreativiti anda.

4. Semua di tempatnya

Pakaiannya adalah kecil tetapi menduduki. Dan mereka biasanya mempunyai lebih keping daripada orang dewasa ... atau tidak? Ia adalah penting untuk menjaga ketenteraman di dalam laci dan almari. Pemisah dan bakul akan membantu. Dan pelabelan, sebagai bekas mainan juga. Oleh itu, apabila dia memilih pakaian-Nya tidak akan merosakkan almari mencari apa yang anda dapat.

00404517

5. Anda suka untuk memerintahkan (jangan main-main)

Laci dengan roda yang dengan mudah boleh dipindahkan, bakul, batang ... dengan tanda nama itu semua apa yang disimpan dan digunakan huruf atau lukisan lucu.

6. Adakah kita melakukan bermalam?

Anda boleh jika anda berikan katil untuk para tetamu. A katil beroda yang sempurna. Walaupun anda mempunyai katil dua tingkat, bilik-bilik dengan katil ketiga tersembunyi. Jangan teragak-agak. masa yang akan datang dan hanya tahu bahawa anda mempunyai kemungkinan ini akan membuat anda amat gembira.

Berkaitan dengan artikel ini

bilik tidur 30 kanak-kanak dengan penyelesaian yang baik

rawa

bilik tidur 30 kanak-kanak dengan penyelesaian yang baik

7. Kebebasan bersuara

Kami telah menghabiskan hidup saya cari lukisan yang boleh dibasuh kerana, anda tahu, seorang kanak-kanak dengan &# 39; PALAPES&# 39; di tangan ... grafiti anda mengambil dengan anda! Menukar cip dan biarlah dia ruang untuk meluahkan bakat seni mereka. Satu dinding batu tulis dicat dengan cat magnet untuk menggantung ciptaan mereka, dengan rak untuk pameran ... Terdapat pilihan.

8. Warna dengan rasa dan kepekaan ...

 • Jika menguasai putih ... anda memihak rehat anda.
 • Menghadap biru ... Jika anda membantu dia menumpukan perhatian.
 • Jika menguasai hijau ... mereka akan berasa lebih yakin.
 • Jika menguasai ungu ... anda akan merangsang kreativiti anda dan anda akan mengurangkan sikap tidak sabar anda.
 • Jika menguasai merah ... anda akan meningkatkan semangat anda dan selera anda!
 • Jika menguasai pink ... anda akan mewujudkan suasana yang akan menenangkan anda.
 • Jika menguasai arena ... anda rasa keselesaan i mengimbangi.
 • Jika menguasai kuning ... anda akan merangsang imaginasi anda.

9. Fikirkan tinggi

Terutama jika ruang yang hilang. Sebuah katil loteng boleh menjadi katil dan almari pakaian atau katil dan seribu laci untuk menyimpan mainan, dan memenangi berongga salah satu daripada dua keping. Di samping itu, mereka suka menaiki tangga. insurans Triunfo.

Di atas semua, ia adalah selamat

 • perabot sihat: mereka dihasilkan tanpa gam atau pelarut.
 • eko cat: memastikan ia dibuat dengan bahan-bahan mentah yang berasal semula jadi.
 • Textiles organik: kapas, linen, bulu atau dirasai.
 • Aleja peranti: komunikator, jam penggera radio ... Mereka tidak berhampiran katil anda. bahagian medan elektromagnet perlu tidur.
 • Protege: Ia meliputi palam dan pengawal diletakkan di sudut-sudut perabot.
 • Topes "antipellizcos": Meletakkan keselamatan berhenti di laci dan pintu untuk mengelakkan jari ditangkap.
 • windows selamat: engsel keselamatan yang dipasang dan sistem pembukaan kunci.
 • permaidani Antiresbalones: menambah pangkalan slip permaidani untuk mengelakkan jatuh itu. Dan pilih permaidani 100% semulajadi dan antiácaros.

10. Menyediakan dan menyimpan

Apabila anda menunggang bilik pertama anda tidak berfikir bahawa satu hari nanti akan mempunyai 15 tahun. Tetapi apabila anda mengeluarkan buaian ... ia adalah masa yang baik untuk planteártelo. Fikirkan keping yang berlangsung dan hanya menukar butiran, tekstil atau warna dinding, anda boleh menukar bilik seorang peminat peronda taring di dalam bilik daripada salah satu daripada Taylor Swift.

Galeri, 10 photos
Montales LES Chifle bilik ... dan anda juga!

Sekarang, anda ingin terus melihat idea-idea yang baik? Memasuki galeri. Ada yang besar.