Krismas adalah untuk kanak-kanak. anak-anak kecil dan besar. Dan kegembiraan cuti dan bernafas dalam rumah ladang Empordà, diubah suai oleh arkitek Pepe Cortes, yang telah mewujudkan kawasan yang berasingan seperti pangsapuri, untuk kanak-kanak, dengan kawasan permainan dan bilik tidur. "Ia adalah impian setiap kanak-kanak", kata Olga Gimeno, Bona Nit, pereka semua ruang, dari perabot ke butiran yang terakhir.

Galeri, 16 photos
... CHRISTMAS TALE DALAM BILIK si kecil!

Tetapi kembali kepada permulaan. Pusat alam semesta Gerard, Marina dan Claudia kini bahawa jadual putih besar berubah selama beberapa hari di pejabat sementara, menulis surat kepada Santa Claus atau Raja-Raja, menarik kad atau tergesa-gesa membuat kraf untuk menghiasi rumah. Dan di tengah-tengah meja ... pohon hasrat. A wreaths tergantung putih kering menyala, bola, kad dan semangat yang besar pokok semula jadi.

Kanak-kanak catan duduk di meja dengan senarai calon dan pokok Krismas

"Ini mempunyai Krismas yang berbeza -kami Olga Gimeno bernafas. Saya membayangkan lebih semula jadi dan dihiasi dengan Fuchsia dan verdigris dengan butiran buatan tangan seperti tassels pokok dan jerami palet, kereta luncur kayu dilukis oleh bola pantai Magda dan nombor mengait pokok hijau ... ". Ini adalah butiran dengan palet warna yang membangkitkan sifat seperti semua perabot: yang verdigris, putih nada dan kelabu digabungkan dengan sempurna dengan dinding kosong daripada batu semula jadi.

Galeri, 16 photos
... CHRISTMAS TALE DALAM BILIK si kecil!

Sebelah pintu menuju ke bilik tidur di dalam rumah banyak aktiviti kayu. Ia adalah kawasan permainan dengan dapur kecil di mana anak-anak hang resipi kegemaran mereka di atas papan magnet atau menyediakan cookies. Dan di hadapan, kami menjangkakan satu kejutan besar, mungkin yang paling besar: kabin untuk menyembunyikan dan bermain. Di depan kaki-Nya menjadi bersantai keluar dihias dengan kusyen berwarna-warni dan tikar di mana kanak-kanak berehat selepas waktu bekerja. Dan slaid, diterangi oleh bunga cahaya, rendah meniup kita sehingga anak panah yang mengatakan "North Pole" ...