Dan hari itu datang yang berlalu menulis dinding dan menarik di tingkat dikelilingi oleh lilin, memerlukan meja dan kerusi kerana ia menyentuh ke mana lama ... Mereka bentuk ruang studio di mana anda berasa selesa dan ia memberi tumpuan ia adalah misi pertama anda dalam peringkat baru ini. Dan kami berada di sini untuk menghulurkan tangan titik-titik kunci untuk menunggang dia sudut bacaan dan perkhidmatan hebat.

Saya tidur di sini, saya bekerja di sini

Ia adalah yang terbaik untuk mengedarkan maksimum yang memisahkan katil meja bilik. Cuba untuk tidak melihat katil, dan mengelakkan mereka berasa lebih tergoda dengan tilam untuk buku dari meja.

00421426

Isnin (dan hari Selasa dan Rabu ...) matahari

Cahaya yang paling sesuai untuk kerja-kerja atau kajian adalah semula jadi jadi jika anda boleh, tunggangan mejanya di tepi tingkap. Cahaya semula jadi akan menjaga mata anda, meningkatkan prestasi anda dan membuat anda berasa gembira antara huruf dan nombor kerana pengeluaran mereka endorfin meningkat.

Berkaitan dengan artikel ini

Montales bilik chifle mereka ... dan anda juga!

barangan kanak-kanak

Montales bilik chifle mereka ... dan anda juga!

Dan pada waktu malam?

Opt untuk lampu bacaan boleh laras dan tangan diletakkan terhadap kanak-kanak itu menggunakan untuk menulis, jadi ia tidak akan shadow. Dan seperti LED, yang cahaya putih, yang berada paling dekat dengan, mata lebih santai semula jadi.

00408982

4 tips untuk tumpuan yang lebih baik

  1. Banyak hijau. Sebagai contoh, lukisan bilik hijau. Anda hendaklah membuat anda berasa lebih yakin dan membantu anda berehat.
  2. Dengan rose, bertahan lagi. Ungu, merah jambu atau ungu pelbagai mengurangkan sikap tidak sabar yang menghalang kanak-kanak mendapat letih segera ke tempat kerja.
  3. Rajah Mat. Memilih untuk tidak permukaan berkilat atau kaca. Mereka menyakitkan hati mata pertama dan kedua deconcentrated.
  4. Dengan hak kemasukan. ruang studio beliau tidak layak atau mudah alih atau konsol atau untuk mana-mana peranti yang boleh menarik perhatian anda bahawa siren song.

Satu jadual wanita

Merancang jadual anda berfikir tentang masa depan. Jangan berfikir bahawa kerana ia adalah kecil, meja kecil dan akan melakukan dengan baik kerana mereka membesar (lebih cepat daripada yang anda fikirkan) dan tidak lagi menjadi DIN-A 4 yang perlu mencari bilik di meja, tetapi juga komputer dan buku dan Langkah-langkah agenda ... yang dicadangkan? 60 cm kedalaman 150 cm lebar.

Semua dengan tangan

Rak, papan hitam, plat magnet, corks ... Menyediakan Meja tulis dengan semua yang anda perlu mempunyai buku beliau mengenai atau menulis apa lagi yang perlu dilakukan, idea-idea, dan lain-lain

Poster watak-watak kegemaran mereka, meninggalkan kawasan yang lain. Mereka boleh desconcentrarlo ...

Kerusi: The Key

Itulah ketinggian boleh laras dan begitu juga tempat letak tangan perlu mempunyai mereka. Anda boleh Irla menyesuaikan pertumbuhan kanak-kanak anda. Apa yang perlu dipertimbangkan apabila siswazah ia: kaki anda berehat secukupnya di atas lantai dengan membengkokkan kaki anda pada sudut 90 darjah. Dan juga bertujuan untuk mengumpul anda lebih rendah belakang dan tempat duduk adalah medium untuk berkepadatan tinggi untuk mengelakkan kehilangan keselesaan dari masa ke masa.

00412800

Adalah satu kajian untuk dua atau lebih?

Memastikan semua orang mempunyai ruang mereka. Yang lebih luas, lebih baik. ia adalah yang terbaik untuk kali ganda setiap item untuk mengelakkan konflik yang tidak perlu, sebagai contoh, bahawa setiap lelaki mempunyai bukunya sebagai tidak dengan alasan yang yang kedua laci atas dan penginapan.

Dan kini ... Perlukan inspirasi? Anda akan mendapati ia dalam galeri kami. Jangan lupa untuk masuk. Anda akan melihat dari bilik untuk idea membeli-belah untuk mencapai kajian lokasi yang sempurna daripada "diecista".

Galeri, 20 photos
ROOMS KANAK-KANAK CUM LAUDE