Warna-warna yang penting dalam menghias, terutama di bilik kanak-kanak. Mereka boleh mempengaruhi mood bayi, merangsang atau tenang. Dalam kes ini, ibu bapa Mary indah, memilih merah jambu, kerana ia menenangkan dan mengurangkan kebimbangan. Ia juga berfungsi dalam bilik tidur untuk kanak-kanak yang mempunyai masalah tidur. Dan putih, yang merupakan warna yang berkaitan dengan cahaya, kebersihan, kesucian dan sebab-sebab yang positif.

Di sini, kedua-dua warna digabungkan dengan terperinci sebagaimana lampu lantai dan desktop atau kerusi seesaw, yang menghidangkan Matilde untuk jururawat dan dipeluk Mary sebelum kembali tidur. Pink terdapat dalam butir-butir tempat tidur bayi: dalam penutup selimut dalam nada yang sangat lembut, hubungan perhiasan, dalam nada yang dibangkitkan.

Sebagai pengisi, Matilde dan Theo telah melengkapkan bilik dengan warna-warna hangat: dinding dan permaidani bilik dalam kuning air, dan bakul dalam warna semula jadi. Dan untuk mengakhiri, lukisan pada dinding yang paling luas dari bilik di mana dua ratoncitas bagus menari tidur manis dan aman Mary.

Bagaimanakah bilik bayi anda? Beritahu kami dalam komen-komen artikel ini.