Di ruang makan tidak semua orang kelihatan sama. Sesetengah orang lebih suka untuk menjadi tempat yang agak kecil tetapi yang praktikal, seperti pejabat bersebelahan dengan dapur untuk kegunaan harian. Lain mahu-atau need- bahawa jadual adalah besar untuk menampung keluarga yang besar. Dan ada yang perlu menjadi ruang serba boleh untuk kedua-dua pakaian kasual hanya apabila mereka adalah rumah, tetapi itu sesuai dengan lancar apabila mereka menerima tetamu.

Bagaimana untuk mendapatkan makan yang sempurna seperti yang anda perlukan? Dalam galeri ini anda akan mencari penyelesaian yang terbaik untuk kawasan mesyuarat ini rumah memenuhi semua jangkaan anda.

Dengan bank, menambah gaya dan tempat duduk di meja anda

Adakah anda tahu bahawa dalam ruang yang sama diduduki dua kerusi bangku menawarkan tempat duduk untuk tiga orang? Seperti yang anda akan lihat dalam galeri, bangku adalah penyelesaian yang sempurna apabila anda memerlukan banyak tempat dalam beberapa meter. Di samping itu, jika anda mempunyai belakang yang rendah anda boleh meletakkannya di bawah meja.

Jadual dilanjutkan yang tumbuh apabila diperlukan

meja boleh dipanjangkan adalah satu idea yang hebat untuk mengoptimumkan ruang, terutamanya apabila kita tidak mempunyai banyak meter. Pada hari itu, jadual mempunyai saiz yang anda berada di rumah dan hanya tumbuh apabila ada tetamu.

ruang makan dengan meja bulat dan Bod tepi putih

¿Segi empat tepat atau bulat? Memilih bentuk yang paling sesuai dengan ruang. Bulat, selain memudahkan laluan sekitar, menggalakkan perbualan kerana ia membolehkan semua pengunjung visual berhubung tanpa masalah.

Sebuah meja besar yang direka untuk keluarga besar

Meja makan perlu memenuhi keperluan keluarga anda. Jika anda banyak di rumah, maka jadual hendaklah bermurah hati dan teguh.

makan Apabila memilih komen jadual yang setiap rumah makan memerlukan ruang sendiri sekurang-kurangnya 60 cm dan mesti mempunyai kawasan pusat untuk menggugurkan pinggan, pinggan mangkuk ...

Dan untuk isi rumah Di dalam gambar yang kami tunjukkan dalam galeri beliau telah mencipta cetek dresser yang rendah (untuk garis hidangan anda hanya 30 cm dalam). Beliau dan kerusi perlu menjadi 90 cm percuma untuk mengakses kandungannya.

Galeri, 6 photos
DAPATKAN ROOM PERFECT

Jadual terhadap tingkap: lebih cahaya dan ruang

Snuggles meja untuk dinding untuk membersihkan ruang maksimum. Jika lokasi anda sepadan dengan tingkap, seperti di sini, bukan sahaja jumlah wang amplitud, anda juga mendapat ruang makan mempunyai cahaya lebih semula jadi.

personaliti Apabila ruang makan terbuka kepada dapur adalah penting bahawa kedua-dua kawasan mempunyai unsur-unsur tetapi begitu juga menandakan anda "perbezaan". Mereka mungkin mempunyai dinding yang sama nada tetapi tingkat yang berbeza atau sebaliknya.

Semua dengan tangan Jika meter tidak dibenarkan berada di meja tergantung almari besar almari kecil di dinding dan menonton perkakas di tangan.

Memanjangkan pulau itu untuk makan dan memasak keluarga

Memanjangkan dapur countertop pulau kira-kira 30 cm pada satu hujung untuk mempunyai bar untuk makan formal atau sarapan. Kedai-kedai barang baik dalam salah satu daripada laci untuk tikar tempat pada satu masa. Jika anda mempunyai anak, ia adalah penyelesaian yang sempurna untuk sarapan pagi, kerana anda boleh pergi memilih dan menyediakan perkara-perkara lain di dapur manakala vigils dengan teliti.