tempat yang anda pilih untuk meraikan perkahwinan anda adalah amat penting. Bukan sahaja akan menjadi tuan rumah link anda, tetapi laman web ini akan kekal selama-lamanya dalam ingatan anda dan tetamu anda. D-Day Membuat hari yang ajaib, cukup istimewa, ia sebahagian besarnya bergantung kepada memilih dengan baik di mana majlis dan sambutan akan diadakan (jika di dalamnya yang lebih baik, untuk mengelakkan pergerakan yang tidak selesa). Oleh itu, kita membuat satu senarai dua belas satu tempat yang paling menarik untuk menjerit kepada empat bagian: Ya, saya lakukan! Ada yang ditawan kami untuk taman-taman mereka, yang lain untuk dermaga, orang lain oleh persekitaran semula jadi mereka di dalam hutan ... tetapi kita semua telah mencuri hati saya.

1. Sebuah perkahwinan di sebuah rumah manor 30-an

Ca l&# 39; Iborra (Mataro, Barcelona)

jadual liborra luar sambutan persekitaran ca

Ini adalah tempat yang ideal untuk pencinta ruang seni bina dan kemahiran memasak seeking dengan personaliti, elegan dan serba boleh untuk meraikan perkahwinan yang intim dan glamor. Ca l&# 39; Iborra adalah sebuah rumah gaya manor Noucentista dibina sekitar tahun 1930 dan dipulihkan kemudian untuk melaksanakan aktiviti mencabar. Ia adalah tempat yang unik, dikelilingi oleh oak dan pain Mediterranean di ladang lebih daripada 80,000 m2. persekitaran dan pemandangan latar belakang lif lautnya adalah landskap yang unik dan ciri-ciri pantai Maresme ini. Exteriors harta pusaka dibahagikan kepada tiga bidang utama: La Pergola Forest (saya semula jadi) dan Lake. Hall, Perpustakaan dan lounge Ca l'Iborra, kawasan lapang bermandikan cahaya semula jadi, adalah ruang dalaman.

2. Majlis sebelum sebuah rumah manor dan hari raya di rumah hijau

Rumah hijau rumah besar (Bueu, Pontevedra)

Rumah hijau rumah besar untuk meraikan hari raya

tempat ini tidak boleh menjadi lebih indah. Rumah hijau Pazo de Santa Cruz adalah di mana muara Pontevedra ini dapat dilihat dalam semua kemuliaan, di mana sihir hidup dengan legenda Galicia dalam masa, di mana alam semula jadi dan sejarah datang bersama-sama di satu tempat, di mana matahari terbenam termenung dinikmati. majlis boleh oficiarse di taman yang indah, untuk jelapang, atau dalam kecil yang tersembunyi di dalam hutan abad ketujuh belas gereja. Untuk jamuan, gaya Inggeris rumah hijau meletakkan sentuhan penamat untuk perkahwinan tidak dapat dilupakan, untuk mengejutkan dan impian.

3. Casate antara pokok-pokok purba

Finca El Monje (Parque del Guadarrama, Madrid)

Finca dalam jamuan sami

Dalam Parque del Guadarrama, 3 km dari Boadilla del Monte, Finca El Monje terletak. Lebih daripada 50 hektar dengan pokok-pokok purba dan beberapa bangunan, yang paling penting adalah Palace Ruspoli, yang dibina pada akhir abad kesembilan belas dan kini telah dipulihkan untuk acara-acara seperti majlis perkahwinan impian. Mereka adalah tempat penuh dengan sejarah dan keindahan alam semula jadi, di mana Albada menawarkan perkhidmatan katering untuk majlis perkahwinan peribadi perkahwinan perancang perdiangan lebih 200 tetamu. hiasan, indah, mungkin tidak suka kami. Melihat lebih banyak ruang di tempat ini yang menarik dalam galeri.

Galeri, 39 photos
12 tapak CHARMING UNTUK WEDDING DREAM

4. Elegance gaya negara

The Aldeallana (Segovia)

Jadual bankuet Aldeallana

Bagi pencinta gaya negara, tempat ini mewakili semua yang mereka telah bermimpi. Ladang ini mempunyai 300 hektar oak Aldeallana dan pain, pemandangan indah dan lokasi yang strategik, 75 km dari Madrid dan 20 km dari Segovia. menyusun sahih &# 39; perkahwinan bidang&# 39;, kedua-dua sivil dan agama, dan sentiasa dengan sentuhan bergaya yang menjadikan ia unik, tidak sama sekali konvensional. Jika ia adalah musim bunga atau musim panas, majlis awam akan hidup di bawah oak taman di sekitarnya rumah, menikmati pemandangan indah matahari terbenam dan istimewa. Jika perkahwinan anda pada musim luruh atau musim sejuk, disediakan dalam salah satu bilik dengan perapian mereka dinyalakan Aldeallana, lantai batu dan cahaya yang hangat, romantis dan musim sejuk datang melalui tingkap. suite beliau untuk pengantin perempuan dan pengantin lelaki adalah ... Lihatlah dia dalam galeri!

5. kilang tepung lama dan tasik dengan jeti

Farinera Sant Lluis (Girona)

The Farinera de Sant Lluis dermaga

Sila ambil perhatian bahawa anda menghadapi risiko jatuh cinta. Di tempat ini (anda boleh lihat dengan lebih terperinci di dalam galeri imej) ia adalah untuk menyerahkan kepada bangunan moden yang tersergam dari abad kesembilan belas lewat Harinera San Luis de Pont de Molins. Reka bentuk dalaman adalah berdasarkan Farinera mewujudkan adegan halus, elegan dan eksklusif, dicapai terima kasih kepada gabungan butiran Anglo dan perabot inovatif Empordà Estil. Suasana yang bergaya & berdasarkan keping ekspresif lembut yang mencerminkan jiwa pekerjaan, dengan reka bentuk yang seimbang dan teknologi sentuhan avant-garde. Dan bagaimana pula dengan tasik romantis anda? Anda boleh menyusun majlis itu di sana, antara pokok-pokok dan taman-taman yang "Ya, saya mahu" membanggakan dan terjamin.

6. Raikan perkahwinan anda di istana raja

The Granjilla (Madrid)

Batu fasad luaran Granjilla

A 40 minit dari pusat bandar Madrid, rumah-rumah Finca La Granjilla Taman dan Palacio de la Fresneda, dibina oleh Raja Philip II pada abad keenam belas sebagai kelima rekreasi dan taman keluarga berhampiran dengan Biara El Escorial. pencinta alam semula jadi dan peminat besar taman-taman, taman-taman dan peranti hidraulik, maka raja mengadakan ini tempat di mana sejarah dan keanggunan hari ini bernafas. Baru-baru ini terdapat pemulihan moden bangunan dan taman-taman dan utama. La Casa de los Frailes, Renaissance taman-taman biara dan kolam hari ini menjadi hos kepada kisah perkahwinan dengan terperinci.

7. Keindahan rumah ladang abad kelapan belas

Mas d&# 39; Alzedo (Valencia)

Mas d'Alzedo mesas

Rumah ladang abad kelapan belas, dibina semula menghormati tradisi dan mengambil kira manfaat teknologi terkini, adalah khusus untuk sambutan acara unik. Ia terletak di Ribarroja, bertentangan dengan Taman Turia Natural hanya 18 minit dari pusat bandar Valencia, dan menawarkan ruang dalaman dan luaran yang mengkagumkan rasa dengan menyediakan hiasan anda. Mas d&# 39; Alzedo adalah tempat yang sesuai untuk majlis perkahwinan intim dan besar, sehingga 800 tetamu tempat.

8. Bagi pencinta gaya-industri

Mas Les Lloses (Valencia)

MAS LES LLOSES luar

Mas Les Lloses merupakan rumah ladang purba awal abad kedua puluh dikelilingi oleh dusun oren, di kaki Sierra Calderona di bandar Sagunto. bekas gudang-Nya sempurna untuk majlis perkahwinan dan gaya luaran industri yang besar, dikelilingi oleh alam semula jadi, yang ruang yang serba boleh dan unik untuk mendapatkan hasil yang terbaik pada hari perkahwinan anda.

Galeri, 39 photos
12 tapak CHARMING UNTUK WEDDING DREAM

9. Nouveau-kolonial Embrujo

Mas Plana Mallorquí (Tarragona)

rumah ladang mallorquí jadual rata di bawah pokok pine yang

La Masia, gaya modenis-kolonial, diedarkan di tingkat bawah, tingkat pertama dan loteng, yang berdiri menara tinjau, dengan pemandangan yang hebat ke bumbung. Di hadapan rumah ladang ini terdapat satu abad hutan pain lama: pada siang hari boleh membuat makanan di bawah naungan berdaun pain dan pada waktu malam, makan malam cahaya ajaib mentol dengan verbena tergantung dari pokok-pokok ... Dan rumah ladang moden sentiasa bertindak sebagai latar belakang bagi apa-apa perayaan. Hutan dan kilang di sudut yang paling murni dan desa ladang, di mana tupai dan tumbuh-tumbuhan membawa kami ke hutan Mediterranean. Bersejarah Windmill, yang digunakan untuk mengepam air dari upacara awam dengan baik, hari ini menyaksikan di luar rumah.

10. "Ya, saya mahu" tugu

Istana Meres (Siero, Asturias)

Meres istana presiden penuh

Kepentingan kebudayaan dalam kategori Tugu, Meres Palace mempunyai gereja sendiri, Santa Ana, dan alam sekitar percetakan semula jadi. Hijau sengit bidang Asturian sekitar kompleks bangunan dengan halaman, taman-taman, lounge dan bilik-bilik dengan keindahan par desa dan elegan.

11. Corner tersembunyi di antara hutan terpesona

Sergude Manor (A Coruña)

Pazo de sergude berkahwin di dalam hutan

Pazo terletak di estet berdinding yang indah, dengan hutan yang subur dan taman-taman yang membawa kepada hutan peribadi, di mana anda boleh meraikan perkahwinan anda dengan meja dan kerusi disusun dalam alam semula jadi. Satu letupan! Ia mempunyai semua unsur-unsur pembinaan tradisional Galicia zamannya: granit jelapang padi yang besar, tempat perlindungan Merpati dan "Casa do Forno" pada masa-masa di mana roti itu dibuat setiap hari. Catering BOKETE syarikat&Perkahwinan akan mengendalikan walaupun butiran yang paling kecil.

12. Sebuah khemah impian

Jardins Roquer (Girona)

jardins Khemah Roquer

tempat ini menawarkan unik dan luar biasa untuk meraikan perkahwinan anda, kedua-dua di taman-taman dan kawasan pedalaman di Mansion House. Sebuah dunia penuh dengan maklumat untuk membuat hari besar, hari yang penuh dengan detik-detik ajaib dan tidak dapat dilupakan. Mereka mempunyai perkhidmatan perancang perkahwinan eksklusif dan butiran seperti yang asal sebagai photocall atau kereta vintaj untuk sampai ke majlis tersebut dengan estilazo. Anda boleh melihat maklumat lanjut mengenai Jardins The Roquer di galeri kami.

Galeri, 39 photos
12 tapak CHARMING UNTUK WEDDING DREAM

Mahu melihat sudut lebih ajaib daripada tempat-tempat yang unik untuk meraikan perkahwinan anda? Masukkan galeri dan mula bermimpi ...