Apañado yang mempunyai ibu bapa yang mempunyai harta, kerana ibu bapa tukang dapat melakukan segala-galanya sebagai rumah anda memerlukan: lukisan, memasang lampu atau menunggang dalam kabinet sekelip mata yang kelihatan seperti pengubah. Tetapi jika mereka sekolah lama, hanya mereka perlukan sedikit inspirasi untuk "menggambarkan" semua perkara yang mereka boleh lakukan dengan mereka tangan dan kamu mengeluarkan muuucho kesempatan. Kami memberi mereka sedikit dorongan dengan barang-barang ini Brico dengan idea-idea yang mudah dan menarik perhatian. Gementar MacGyver.

kepala katil A yang anda hanya anda

Kami mencadangkan empat idea yang sangat mudah untuk mempunyai majalah kepala katil (yang baik) tetapi tanpa percikan keluar tanpa seluruh umat manusia mempunyai sama ia. Dengan pintu pulih, kain, kekisi dicat atau mengait (apa yang anda boleh lakukan dan meminta tukang ayah anda meletakkan ia di tempat yang betul). Jadi yang pertama yang anda tinggal?

kepala katil dibuat dengan kekisi dicat

banji, sebagai contoh, mempunyai kelebihan yang anda boleh cat warna yang paling sesuai dengan bilik tidur anda. Jika anda tidak akan pergi biru, ia boleh menjadi hijau (mod warna) atau mungkin merah jambu. Anda tahu kita suka ... Hanya cat dan gantung dari katil untuk melepaskan sekeping.

Galeri, 11 photos
INSPIRASI UNTUK DADS Manitas

almari "cepat-perubahan artis"

tiada siapa di luar akan mengatakan bahawa kabinet ini mempunyai hayat dalaman begitu kaya. Ikea adalah Hurdal (399 €) model dan seterusnya menyimpan pakaian, dengan aksesori yang betul dan perancangan yang baik adalah sesuai untuk almari dewan, alat pembersihan atau teres. Anda lihat, kabinet yang sama mempunyai 3 kehidupan yang berbeza.

almari adat ke kedai objek teres

rahsia untuk mendapatkannya? Tahu terlebih dahulu bahawa anda akan menyimpan di dalamnya untuk menentukan jarak rak atau aksesori yang anda perlukan, dan mengambil setiap cm untuk menyelamatkan. Pintu, sebagai contoh, adalah sempurna untuk melepak. Ia adalah sentiasa di tangan dan di tempat. Apa lagi yang anda boleh mahu?.

48 jam pergi jauh

Satu hujung minggu adalah semua yang anda perlu memberikan sentuhan ke rumah anda. Jadi merebut kalendar dan buku dua hari kerana rumah anda anda supaya anda menangis. Dan, mata, tidak perlu untuk berbuat demikian encargues profesional, terdapat banyak pembaharuan yang boleh membuat diri anda (dengan bantuan ayahmu, sudah tentu).

lounge dengan warna pintu dan dinding yang dicat

Mengecat ruang tamu atau menukar lantai anda, mengubahsuai pintu, memasang permaidani di dalam bilik tidur ... Lihatlah cabaran dicapai, jangan cuba untuk menutup seluruh rumah. Mengapa? Kerana ia tidak tertekan dan mahu pergi cepat, tetapi untuk membuat perkara yang betul. Lagipun, rumah anda layak, sementara menunggu dia.

Dengan kotak kecil ...

Tooodo Anda tahu apa yang anda boleh lakukan? Seperti lego permainan ia adalah boleh timbunan, gantung, memaku satu sama lain ... Kami telah menggunakan peti pain Leroy Merlin dalam tiga saiz yang berbeza dan kami membuat tiga kotak perabot sangat asal: perpustakaan, kabinet pemisah dan asas yang meja belajar. Nota.

estanteríahechaconcajas
Silap mata tersebut untuk menguji, ujian, ujian ... peti Stack menggabungkan saiz mereka dan mendatar -dalam atau menegak sehingga anda mencari kombinasi yang sempurna. Ujian beberapa bentuk tanpa melekat mereka bersama-sama, membuat mereka gambar dinding yang sama untuk melihat apa yang kamu sukai (dan terbaik kiri). Akan ada satu di mana semua patut seperti teka-teki. Maka anda boleh menyesuaikan kotak dengan kertas atau cat.

Galeri, 11 photos
INSPIRASI UNTUK DADS Manitas

Hadiah terbaik anda boleh membuat kanak-kanak kepada ibu bapa adalah syarikat anda, dan dengan tips ini deco tukang anda telah diberikan mempunyai sooooo banyak idea untuk menghabiskan berjam-jam mewujudkan tangan ke tangan, redecorating dan menikmati. Jika anda fikir bapa anda telah mahu untuk melihat idea Brico lebih mudah, tetapi dengan potensi yang besar dalam galeri mempunyai muuchas hiasan lagi.

(Pesanan kepada anak lelaki dan perempuan: Rampas Rampas jika ayah anda mempunyai kayu yang akan meninggalkan rumah super DIY).

Lebih banyak idea untuk bapa ...

  • Cocinillas
  • rumah
  • peminat berkebun