Musim bunga dan warna membuat penampilan dan dengan itu lebih bangkit, jumlah kami. Ia adalah masa untuk memberi rupa baru ke rumah anda dan kami menjamin anda dengan semua tips dan ribu dan satu idea yang anda akan dapati di kabinet bulan ini, anda akan lakukan (dan anda akan berbuat baik, halus). Kami memulakan dengan sebuah deco bunga henti praktikal di mana kita menunjukkan kepada anda tips untuk membuat rumah anda berasa musim bunga dan terus dengan salah satu daripada produksi bintang: lounge dicipta untuk dan oleh stesen ini, dengan warna biru, hijau dan kuning. Anda pilih.

ruang dihiasi dalam warna musim bunga hijau

Kami mempunyai semua bahan-bahan: ruang yang indah, tetapi banyak terang, Super perabot bergaya ... dan menunjukkan bahawa kadang-kadang mengubah tertib faktor tidak mengubah produk sejak keping bergerak dan bermain dengan nada untuk membuktikan wajah baru yang hebat yang anda boleh mendapatkan di ruang tamu anda. Tukar tapak sofa meliputi bantal anda, lampu, meletakkan bunga dan gambar-gambar ... dan menikmati bilik baru anda!

meja kopi dihiasi
Dan jika ada seorang protagonis utama dalam mana-mana bilik yang harga, iaitu meja kopi. Pengarah gaya kami, Magda Martínez, anda memperkenalkan kunci untuk menghiasi dan menjadikannya pusat perhatian untuk gaya dan fungsinya. Ia adalah segi empat tepat, persegi, bulat ... adalah formula master. Ingin tahu apa itu? mahu untuk menyalin ...

dapur kelabu dan putih dihubungkan dengan ruang makan

Dan kami pergi ke dapur untuk menunjukkan kepada anda bahawa walaupun satu kecil, boleh menjadi sangat resultona. resort Out! Dalam artikel ini anda akan mendapati banyak inspirasi untuk membuat sebahagian besar anda, terima kasih kepada projek-projek dengan semua jenis pengagihan dan helah tetapi dengan panggilan biasa: saiz yang kecil dan rasa yang hebat. Dan kita tidak pernah meninggalkan dapur untuk menjemput anda untuk mengetahui semua pilihan yang anda ada jika anda mahu termasuk di dalamnya sebuah pulau. Anda akan menjadi alternatif yang kagum dan semua bahawa modul ini boleh lakukan untuk anda dan kehidupan keluarga anda. Di samping itu, dalam isu ini anda mencari dapur abc memperlengkapi penuh. Dari A ke Z, kami menganalisis segala-galanya mesti mempunyai (hampir) dapur kekal yang lengkap untuk menjadi.

Dewan dengan bangku, cermin, rak kot, dada laci, jam, bakul dan lampu

Dan ia akan dialu-alukan, tidak boleh terlepas khas untuk menghiasi dewan. Kami telah mencipta untuk anda tiga jenis tiket anda memilih satu yang paling sesuai dengan gaya hidup anda. Kerana tanggapan pertama rumah anda mempunyai, dan banyak, jadi mencari apa yang anda tidak boleh ketinggalan untuk mendapatkan permulaan yang baik, meninggalkan anda dengan mulut terbuka setiap kali anda lulus ambang dan ke atas, membuat hidup lebih mudah dengan menganjurkan . Ah!, Artikel ini mempunyai video. Tekan bermain untuk melihat langkah demi langkah bagaimana untuk memasang penerima ini begitu sejuk.

biru china dan kaca pasu dengan bunga merah jambu

Spring adalah masa untuk perubahan, peluang yang unik untuk memulakan dari awal atau memberi kehidupan baru ke rumah anda. Selain memperbaharui hidangan anda atau bunga meletakkan, adalah penting untuk memberi tumpuan kepada aspek-aspek seperti praktis dan perlu untuk menganjurkan tukang kasut itu. Ia adalah masa! pakar kami dalam perintah, Alicia Iglesias, memberikan anda (maksum) Kunci beliau. Anda dialu-alukan.

Selain itu, kami membiasakan diri untuk mengajar beberapa rumah adalah di antara empat dinding banyak rahsia ... Perolehi mereka! laporan kami bulan ini telah dihargai cerita.

bilik tidur dengan katil, najis dan meja, dihiasi dengan warna pastel

Senjata bermula memberikannya rumah musim panas yang lalu, benar-benar berubah untuk rumah pertama Andrew dan keluarganya. pemilik yang diwarisi dari datuknya dan telah dapat memberikan kehidupan yang baru, menghormati kenangan keluarga dengan rasa dan kepakaran indah. Hiasan, cahaya dan butiran bercakap musim bunga. Mendengar melalui semua mata anda, kami perlu memberitahu.

bilik tidur gaya kanak-kanak romantis dengan kertas dinding bunga dan lampu candelier

rumah yang penuh dengan campuran dicat fabrik dan gaya peranan: tiada siapa yang kekal acuh tak acuh kepada projek yang lain ini. Ia adalah kegembiraan sebenar untuk melawat. Dan terima kasih kepada kerja-kerja tiga interioristas (ibu dan anak) dengan faire savoir beliau yang telah berjaya mewujudkan senario yang sempurna untuk menjadi gembira. Laporan ini mempunyai duende.

ruang tamu dengan tiga meja kopi kerusi, sofa kuning air, permaidani dengan cap geometri dan lampu lantai hitam
Jika anda berfikir bahawa hidup di 33 m2 adalah misi mustahil anda tidak pernah melihat pangsapuri kecil di daerah Madrid Malasaña, dicipta oleh gadis-gadis pasukan NIMU itu. Pokok perkara itu mungkin yang serba boleh semua perabot anda, atau pesona alang terdedah, atau akan cahaya yang datang melalui tingkap dan memancarkan di lantai putih dia ... semua ini dan banyak lagi.

ruang tamu dengan chimenra, menghadapi sofa, meja kopi dan meja sisi kayu antik dengan lampu dan bunga

Tempat perlindungan keluarga dan bengkel kreatif Neus, pengasas Buat, menghias, recicla, adalah seperti mesra seperti beliau. Ibu, usahawan, blogger, reka bentuk dalaman bersemangat dan warna, pengedar rasmi di Sepanyol jenama dan garis Autentico® Chalk Cat, Neus rumah memberi inspirasi kepada kami untuk infiniti dan seterusnya. Dan ketika kami berada di sana, kami tidak dapat menahan terbakar semasa mengajar kita menyesuaikan bakul dan najis dengan cat kapur. Jadi tidak lama lagi anda mencari tutorial web DIY.

Neus Mencipta najis Hiaskan mengitar semula custimizando

Dan anda juga boleh melihat apartmen indah untuk keluarga yang mempunyai lima orang ahli (dan anjing kecil itu, satu lagi!), The rumah seorang pembaca dengan pelajaran catel dipelajari dan Villa di pergunungan adalah benar-benar indah .

Log kabin di pergunungan, dengan kerusi dan meja di taman

Ayuh, mendapatkan selesa dan menikmati semua ini (dan banyak lagi) kandungan yang telah kami sediakan dengan semua penjagaan di dunia. Berehat di dalam bilik mandi impian anda (kami memaparkan sehingga 10 bilik mandi yang mempunyai alasan untuk baki makanan untuk menyerahkan pada kakinya), menemui semua faucets baru boleh lakukan untuk anda, tahu kuman kegemaran untuk memerangi mereka bersembunyi tempat (kerana tidak bersih adalah sama seperti membasmi kuman) dan berita deco terkini. Semua dengan sandwich yang baik seterusnya: Kami suka 7 resipi untuk sandwic gourmet. Selamat makan!

Nota: majalah April akan di gerai surat khabar pada 23 Mac