Baru sahaja melawat ruang Ikea telah dibuka di pusat modal mata khusus semata-mata bilik tidur dan, terus-terang, kita tidak tahu bagaimana untuk menerangkan ... Apabila anda tiba tepat di nombor 55 Calle Serrano, kelihatan seperti anda akan hidup jenis déjà vu dengan seluruh kedai-kedai: bilik yang penuh dengan kusyen di sebelah kanan, metros dan mini-pensel ke dinding kiri. Tetapi apa yang akan. Ini adalah ruang sementara pada dasarnya bertujuan hanya untuk tempoh enam bulan akan datang. Dan ia adalah, seperti yang kita katakan, hanya bilik tidur. Ia bukan satu Ikea apa-apa, adalah Ikea dengan butiran khas, adat, Ikea untuk "Ikea reenamorarte"Lorenzo Meazza berkata. Datang pada!

Galeri, 9 photos
IKEA telah mencapai JANTUNG MADRID

Untuk menyelam jauh ke dalam 900 m2 (banyak, tetapi jauh kurang daripada di kedai-kedai di luar) kedai Ikea yang anda lihat itu, pada setiap langkah, projek baru gergasi Sweden akan mengatasi dan meninggalkan anda dengan mulut anda terbuka. Dihiasi dikonfigurasi khas untuk muat naik ke Instagram, tekstil dengan sulaman adat, beratus-ratus orang dalam tips bertaburan di sekitar kedai, iPads yang membantu anda menyesuaikan komputer yang selesa dan anda, anda mencadangkan kombinasi terbaik daripada kabinet mengikut pakaian yang anda gunakan. Ah! Dan fika, iaitu bagaimana mereka panggil restoran mereka, yang cucada a. Ia juga mempunyai ruang di mana bengkel akan diadakan setiap bulan.

Apa yang idea? Seperti yang kita mempunyai Lorenzo Meazza, bertanggungjawab untuk reka bentuk dalaman Ikea Ibérica (dan blogger Kabinet!), Ia adalah "menyampaikan berdekatan dan lebih dekat dengan mengubah kehidupan orang". Sudah tentu, Ikea di tengah-tengah Madrid adalah bilik tidur lebih mudah dan selesa dan menumpukan kepada memberikan kita lurus ke jantung.

IKEA bilik tidur sementara 11

Maksud saya, wow! Sekarang kita faham apa yang diambil kira Antonella Pucarelli -Pengarah Am untuk Ikea Spain-: "Kedai ini adalah satu perjalanan yang kita telah diambil untuk mencapai hati orang." Dan bagaimana jika mereka berjaya: kedainya terletak berhampiran, dan bukan hanya untuk lokasi tetapi juga kerana perkhidmatan dan tawaran itu 100% direka oleh dan untuk pelanggan.

Ikea sementara Bedrooms, kerana mereka telah dipanggil, adalah khusus sepenuhnya kepada hiasan tekstil, katil di mana anda bermimpi, beribu-ribu pilihan almari dan selesa yang akan melindungi pakaian anda dan aksesori yang paling berwarna-warni dan dinamik alam semesta firma itu.

IKEA sementara DORMITORIOS_FOTOS EVA2

Bukan sahaja projek itu sendiri menyimpan di sebalik cerita yang menarik, tetapi di setiap sudut pelanggan ruang boleh menyertai lain-lain lagi. Dalam kotak, sementara menunggu untuk membayar, anda boleh menonton video dari jalan mereka untuk menghasilkan bersekutu kepada kemampanan. Dalam pameran itu akan berlaku kerja-kerja pelbagai artis (untuk memulakan kuat, Ricardo cavolo). Dalam bengkel sulaman beliau, frasa dicetak pada pad akan dipilih setiap bulan oleh orang ramai. Dan sebagainya, yang tanpa henti.

IKEA sementara DORMITORIOS_FOTOS EVA7

Akaun Lorenzo Meazza bahawa "perjalanan ini adalah untuk belajar dan mungkin kemudian memindahkan pembelajaran ke kedai-kedai yang lebih besar. Kerana pelanggan akan orang-orang yang membuat keputusan apa yang berlaku selepas itu, apa bilik rumah menghabiskan enam bulan akan datang atau jika kami meneruskan pengembaraan ini di bandar-bandar lain. "

Sungguh, kami meminta joker ramai ... Mari Ikea parti tidak pernah berhenti!

Galeri, 9 photos
IKEA telah mencapai JANTUNG MADRID

nota

  • Di mana: Calle Serrano, 55 Madrid
  • Tarikh: pada 25 Mei untuk enam bulan
  • Apa: perabot, tekstil, bilik persalinan dan hampir 300 aksesori yang berkaitan dengan Ikea bilik tidur
  • Goodies: Hujan, bijak nasihat anda pada menganjurkan almari anda, dalam gaya hidup anda; kusyen bersulam dengan frasa yang anda pilih; Custom selesa dengan warna yang anda suka atau vinil; edisi terhad beberapa tambahan; bengkel dan ceramah dengan pantulan yang berbeza di dalam bilik tidur, dan banyak lagi!