Terhadap biara abad kesembilan yang memahkotai pusat bersejarah Sant Cugat, Marta Tobella rumah adalah sebuah gudang lama apabila dia jatuh cinta dengan ruang, lebih daripada 10 tahun yang lalu. "Reform've dilakukan dengan tenang dan jelas beliau kedatangan unsur-unsur hiasan telah lambat". Biasa dengan campur tangan dalam ruang orang lain "Saya mahu ini mencerminkan sepenuhnya personaliti saya."

Galeri, 11 photos
Dupleks SANGAT PERIBADI: WANITA DALAM Singular

Kiub bercahaya

Dalam dua tingkat duplex yang mereka telah dipertingkatkan kawasan lapang, ketiadaan dinding dan membuka ke luar untuk membuat sebahagian besar cahaya semulajadi. Di bawah ini adalah dapur, ruang tamu dan ruang makan. Dan di tingkat atas, bilik tidur dan ruang tamu dengan bersebelahan studio sesuai untuk menonton filem.

Lounge nada kuning air dengan Kilim

"White adalah warna utama pada dinding, siling dan lantai mengisytiharkan Marta, dia mahu kiub bercahaya".

Gabungan sempurna gaya dan era

rasuk besi dicat dan lantai dipasang pada akrilik yang menonjolkan kilims warna neutral dan keping perabot Marta dipilih dengan teliti.

Berkaitan dengan artikel ini

¿Arah aliran? tidak, Terima kasih

Di Costa del Sol

¿Arah aliran? tidak, Terima kasih

"Sebahagian besar datang dari kedai saya. Apabila saya pergi ke pameran dan pasaran, terdapat beberapa keping yang saya jatuh cinta pada pandangan pertama. Saya membeli dan jika tidak dijual saya tinggal. Kriteria mencampur era dan gaya adalah rahsia terbaik disimpan anda. "Saya telah memberi bolong kepada dunia saya dan saya telah dibenarkan segala-galanya, walaupun ironi, seperti rusa di kepala katil katil saya."

Galeri, 11 photos
Dupleks SANGAT PERIBADI: WANITA DALAM Singular