Selepas menyeberangi sebuah taman kecil, belaian matahari pertengahan sesi pagi mengiringi kita apabila kita masuk. Di sebelah kanan, belakang partition kaca, ia adalah dapur, putih dan sangat mesra.

"Saya suka hiasan Scandinavian, kayu putih, oak parket, bilik yang terang ..." kata pemilik, yang tidak menyembunyikan keghairahan dia merasakan untuk rumah beliau apabila kami mencuba. "Apabila kita membelinya kita suka tempat itu, topeng dan kemungkinan kita melihat dia, tetapi dalaman yang begitu merosot hampir tidak boleh mengambil kesempatan daripada apa-apa." Tugas kehidupan mengembalikan diberikan oleh arkitek Albert Blanch: "Kami terpaksa sepenuhnya mengubahsuai struktur. Kami hanya boleh menyelamatkan tangga yang mulia. "

Ruang tamu dengan tingkap-tingkap besar

dapur dan menemui rahsia dalaman rumah: ruang yang luas dan lapang, beberapa halangan kepada cahaya dan pandangan, penyatuan warna dan bahan-bahan ... "Pengagihan melakukan lebih dengan dinding perabot, "tambah arkitek. "Ia mengambil masa beberapa tahun sehingga kita boleh memulakan kerja -kami kata owner-. Kami terpaksa menyelesaikan seribu masalah, anak ketiga kami dilahirkan .... "

Galeri, 17 photos
NORDIC, WHITE, GREEN, segar, terang ... kita TERUS?

ruang tamu yang luas mempunyai depan kaca taman terbuka yang besar: "Pada musim panas kita membuka pintu dan mewujudkan suasana keluarga yang sangat unik dan menyenangkan. Lengan pakaian sofa linen juga yang paling Summery, yang, kebetulan, mereka bentuk sendiri untuk syarikat saya Coco ini ".

"Kami mahu memilih sesuatu semangat klasik rumah asal, oleh itu kumai di dinding, pendiangan kayu tebus guna, panel pintu atau" interjects arkitek.

Tingkat pertengahan adalah gadis-gadis. Pengedar di loker telah dipasang dalam cahaya putih dan empat katil yang dibuat sebagai DM.

"Itu menjelaskan putih dengan hijau di dinding bilik tidur dan ungu dalam tisu"

pemilik telah dibantu oleh Gaby Conde apabila menghias: "Matice putih dengan hijau pada dinding bilik tidur dan tisu ungu," jelas stylist kami. Tingkat atas diduduki oleh suite pemilik, termasuk bilik tidur, bilik mandi, bilik persalinan, pejabat dan teres. "Para kepala katil dan dinding dipenuhi dengan plat sia-sia yang mensimulasikan DM selat kayu menegak. Yang sama lakukan di dalam bilik tidur kanak-kanak, dapur dan dewan. Adalah cara yang halus untuk menyatukan ruang, "kata arkitek.

Galeri, 17 photos
NORDIC, WHITE, GREEN, segar, terang ... kita TERUS?

Satu dinding yang tidak sampai siling menyediakan sokongan ke tandas di satu pihak dan tenggelam di pihak yang lain. "Ia sangat selesa dan mewujudkan persekitaran yang jelas yang dihargai," kata pemilik. Jendela langit pecah oleh cahaya overhed yang memberikan udara ambien hampir angkasa.