Hangat, praktikal dan selesa untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Rumah ini mencerminkan semangat pemiliknya untuk pesanan dan ... untuk memasak.

Walaupun hanya beberapa meter dari laut di kampung pantai berhampiran Barcelona, ​​ini bukan rumah pantai biasa.

"Pemilik, beberapa dengan tiga kanak-kanak, mencari rumah kedua menikmatinya sepanjang tahun, bukan hanya pada musim panas," kata Chari Manzano, CHM Interior dan pembersihan, kajian dijalankan projek menghias. "Tidak mahu sebuah rumah 'putih dan biru', gaya kelasi klasik. Mahu yang sangat praktikal dan dengan udara tertentu Provence rumah. "

tentu ia adalah selesa. Sebagai contoh, tingkat bawah, yang membuka ke taman melalui tingkap-tingkap besar, telah diturap dengan tanah liat. "Ia adalah satu bahan yang mempunyai penyelenggaraan yang selesa: tidak perlu bimbang jika kanak-kanak memasuki kolam kaki basah," tambah pedalaman. Dalam rumah komunikasi bendalir antara ruang tamu dan dapur, diintegrasikan ke dalam persekitaran yang tunggal dilihat. Untuk menyatukan mereka, di samping menggunakan kaki lima yang sama, ia telah dicat semua warna yang sama daripada sofa, coklat kehijauan berbeza dengan palang hampir putih. kerja Chimney, saksi bersepadu hujung minggu musim sejuk hangat dengan keluarga berkumpul di sekitar api.

Kerana rumah itu mampu untuk mengubah dengan perubahan musim. Pada musim panas, ia dibuka kepada orang luar dan sejuk dengan taman. Dan pada musim sejuk, ia mengambil perlindungan daripada kesejukan dengan langsir tebal benang dan bertukar kepada kawasan pedalaman yang mesra.

Dapur adalah hab rumah. Bersepadu di ruang tamu, tetapi cemburu privasi mereka, segelas pintu gelongsor bebas apabila diperlukan. "Pemilik suka memasak dan ini adalah salah satu daripada ruang kegemaran anda. Juga menikmati pemandangan taman semasa memasak! "Beliau berkata Chari merujuk kepada tingkap yang terletak di bawah kerja hood. Jika tidak, segala-galanya di dapur besar ini dikira bagi penggunaan dan para pemilik, pencinta besar perintah. Kabinet dilihat dengan pintu kaca, kawasan untuk menyediakan kopi dan sarapan di satu pihak, sebuah pulau pusat yang meluas di meja untuk makanan ringan ... Dan yang sedikit lebih, yang planchador lengkap.

Di tingkat atas, lantai adalah tanah liat tidak lagi, tetapi saya parket kayu oak, sangat hangat mengganggu. bilik tiga kanak-kanak adalah mudah dan direka bentuk untuk menerima kawan-kawan sedikit: masing-masing dengan dua katil. Gadis itu telah dihiasi dengan merah jambu dan kuning air. Dan kanak-kanak, kelabu, biru dan merah. "Dalam tiga bilik tidur kami telah menggunakan soket raffia, di samping menjadi kepala, membantu melindungi dinding. Di samping itu, setiap bilik mempunyai meja agar mereka boleh melakukan kerja rumah mereka, "kata penghias. Kanak-kanak juga menikmati teres yang menghadap ke taman.

Berjalan-jalan kami di tingkat atas, kami pergi ke peniaga itu. Di sana, meja dengan komputer, dua kerusi dan kerusi tangan mendedahkan bahawa zon lulus semata-mata yang tidak dirawat. Fungsi telah menjadi kunci untuk menghiasi bilik ini, dengan meja di bawah tingkap untuk bekerja dengan cahaya semula jadi dan permaidani yang hangat di bawah sudut bacaan. "Kita boleh mengatakan ia adalah satu titik perjumpaan keluarga. Pasangan itu bertemu di sini untuk perkara-perkara di internet, atau kadang-kadang bapa membantu anak dengan kerja rumah ... "kata Chari.

Bilik tidur utama yang lebih canggih. Kesan hiasan dicapai dengan kertas vinil yang kelihatan seperti kain coklat coklat, kepala katil langsing linen coklat, mendahului dengan tacks nikel dan kasmir halus Estor. katil putih berpakaian seperti kabinet dan kerja kayu tingkap dengan kusyen yang menggabungkan kuasa bakar dan coklat terang penginapan intim ini.