Memberi laluan kepada wanita yang berkeupayaan. Kepada mereka yang berani untuk memulakan kembali, sekali lagi dan sekali lagi, kehidupan yang baru. Kepada mereka yang berani, masa berkenaan, untuk membina semula dan lakukan, bersama-sama dengan mereka, sebuah rumah baru. Begitu juga Carmen Tarazona, pelukis, ibu, Wanita, dan membaca perabot! Seseorang yang telah dimulakan sekali lagi dan menghabiskan banyak masa di kalangan wanita: di studio beliau berkongsi dengan artis lain, dan di rumah baru beliau dengan anak perempuan sulungnya, yang mana telah diilhamkan oleh majalah kami. Ini adalah seperti beliau, alam semesta yang perempuan, yang menghantar makanan istimewa, dan juga sejarah dan sekarang. "Sebuah rumah dengan banyak fabrik, permaidani, butiran," katanya memberitahu kita.

12mg 0256

"anak-anak saya lebih tua dan memulakan hidup baru. Bebas terbesar, datang ke tempat ini setahun yang lalu dengan anak perempuan saya. Rumah itu adalah kira-kira 100 meter, dikelilingi oleh taman-taman, dan di dalamnya kita telah mencipta persekitaran yang sangat feminin ... Saya seorang pelukis dan mungkin sebab itu saya sentiasa mencari keharmonian, saya juga seperti seluruh rumah seolah komposisi yang"Beliau menjelaskan yang tidak takut satu perkataan yang di sini kita suka: digunakan semula.

Galeri, 15 photos
"INI IDEAS JEMAAH MENTERI membantu saya bermula sekali lagi"

Carmen dibawa dari penjelmaan sebelumnya objek yang paling tercinta dan, terima kasih kepada semua yang belajar di dalam laman perabot, muses inspirasi hiasan dilawati dan mencapai matlamat beliau: "Saya perlu menyatukan semua barangan saya di rumah baru ini, mencari harmoni, jadi saya mencari unsur-unsur yang menyatukan. Perabot mempunyai semua tingkat saya sebelum ini dan mahu menggunakan mereka, menyertai keping yang paling dihargai saya, sisa-sisa hidup saya. Saya tidak bekerja, hanya dikemaskini. Nasib baik, saya dikira dengan kerjasama yang tidak ternilai kawan saya Lali Maestre juruukur. Dengan itu dan idea-idea anda, saya memberi inspirasi kepada saya! ". Retal sini, Retal sana, dipotong langsir, perabot dicat, kepala katil dan digunakan semula Walaupun dilucutkan senjata dan kembali untuk memasang semula keseluruhan vajillero! Dia mula lagi. Dan tanpa rasa takut. Hura!

(* Lihatlah idea-idea yang Carmen mengambil peluang untuk menggunakan semula perabot anda di photogallery yang)