Mereka mahu alam semula jadi sentiasa hadir di setiap sudut. Anda boleh menikmati ia dalam setiap melihat, kedua-dua di dalam dan di luar

Carla Rotaeche dan Ana Pardo, pereka dalaman yang direka rumah ini, berpandukan kepada keinginan medan hidup pemiliknya ' "tanpa sesat terlalu jauh dari bandar. Mengapa "mengintegrasikan taman dalam rumah melalui tingkap-tingkap besar dan beranda di mana sempadan antara dalaman dan luaran yang dicairkan, penggunaan dicat dengan motif tumbuhan, langsir bermuka dua yang melukis gambar vichy dilihat dari kertas yang taman yang subur, bahan-bahan semula jadi seperti sutera, kapas atau tanah liat, dan menggunakan palet warna yang luas di mana pinks biru, hijau dan biru, kuning membangkitkan sifat berkembang, "kata Ana. Oleh itu, walaupun rumah di kawasan perumahan di pinggir Madrid, untuk hidup adalah untuk menikmati kedamaian dan ketenangan hidup negara ini sendiri.

Galeri, 21 photos
THE HOUSE OF THE RIBU DAN SATU ADALAH BUTIRAN MADRID (TETAPI TIDAK KELIHATAN)

taman, mencari setiap bilik mempunyai kolam renang dengan teres matahari, sudut sarapan bawah pokok dengan mata air batu dan makan di bawah porch. Tempat tinggal di luar semasa cuaca baik dan hari ini kita boleh mengatakan bahawa membuat pemiliknya bahagia.

bilik penjerukan ke desktop

Secara beransur-ansur, kerana ruang yang hidup, mereka telah menemui apa cahaya menerangi rumah dalam setiap musim, yang sudut mempunyai pandangan yang lebih baik daripada matahari terbenam atau mana bertiup angin musim panas.

Mereka direka pengedaran adalah kunci kepada kehidupan keluarga ini mempunyai empat orang anak, berlalu selesa dan tenang: rumah ini dibahagikan kepada dua kawasan, satu direka untuk orang dewasa dan seorang kanak-kanak.

Galeri, 21 photos
THE HOUSE OF THE RIBU DAN SATU ADALAH BUTIRAN MADRID (TETAPI TIDAK KELIHATAN)

Pertama mencari tempat mereka di sebelah tangga dan di dua tingkat: ruang tamu, pejabat dan suite dengan bilik mandi loteng indah dengan teres peribadi. Di dalam bilik ini, semangat romantis, bunga banjir segala-galanya. Dari kertas dinding yang meliputi dinding (yang sama seperti yang telah digunakan untuk menutup pintu gelongsor) kepada bidang kabinet dan juga perabot bilik mandi, di mana "memanjat" cawangan, mewujudkan kesan yang menarik, mereka seolah-olah datang untuk hidup dan membawa alam semula jadi ke dalam rumah.

sudut bilik tidur

Carla dan Ana mempunyai salah satu obsesi beliau dalam menangani dalaman adalah untuk menggabungkan perabot dari pelbagai latar belakang tanpa melalui apa-apa trend. Namun, ruang bernafas keseimbangan dan keharmonian, dan segala-galanya seolah-olah tertutup bagi patina menarik yang memberi masa dan pengalaman. Kerana rumah tidak bermakna pembaharuan untuk interioristas ini membuat segala-galanya kelihatan baru, tetapi sebaliknya: "simulasi ruang dan perabot telah berada di sini selama-lamanya, membuat masa-sifar nyata". Cabaran Rotaeche -alcanzado- & Santayana telah menjahit couture pakaian yang mengelilingi seperti sarung tangan kepada pemiliknya.