Apa yang akan Kardashian melibatkan kedua-duanya? Adakah oleh titik yang lebih dan lekat semua dalam satu sudut jiwa kita dalam diri kita? Atau mungkin syaitan jahat itu dari bahu kami memberitahu kami: "Anda lihat, wang tidak boleh membeli rasa baik". Bagaimanapun, apa yang jika mereka perlu mengenali keluarga yang terkenal ini sedang menjalankan sepuluh tahun menunjukkan hidupnya di televisyen. Perkara yang paling dekat dengan keluarga Alcantara mempunyai seluruh kolam, datang pada.

Galeri, 12 photos
HOME Kourtney Kardashian ... SISTER paling bergaya

Walaupun jika anda bertanya kepada sesiapa sahaja di luar sana yang mengaku realiti (sudah tentu, sudah tentu ...), tetapi kemudian semua orang sedar comings dan keadaan-keadaan adik-beradik yang sangat terkenal dengan nama bermula dengan K dan silhouettes bahawa dalam beberapa kes, mereka menentang undang-undang graviti (dan rasa yang baik).

wkardashians-04

Anyway, kembali kepada apa yang membimbangkan kita adalah hiasan. Saya hari ini dibawa melawat rumah kakak sulung, Kourtney, Kardashian kurangnya kumpulan ini telah diterbitkan pada AD Amerika. Dan ia Kourt (supaya mereka memanggil adik-adiknya) sangat tertarik dengan reka bentuk dan hiasan dan dianggap pakar dalam bidang ini. Malah, beliau bertanggungjawab untuk reka bentuk dalaman rumah mereka dan sering menasihatkan ahli keluarga yang lain.

Oleh itu rumahnya tidak takut kulit, guli dan perhiasannya (rumah akan subuh ibunya, Kim). Sebaliknya. Ia adalah besar (banyak) tetapi ia menunjukkan bahawa setiap bahagian dipilih dengan berhati-hati dan tiada apa yang ada secara kebetulan. Campuran keping vintaj, seni tekstil dan cahaya dalam rumah, jangan lupa, di California di mana ia adalah musim panas dikatakan sepanjang tahun.

bilik kegemaran saya di rumah anda? Untuk pejabat yang dipasang Kourtney rumah untuk lantai kayu yang indah anda, lampu gergasi dan, di atas semua, gambar hitam pada Mia Farrow dan Frank Sinatra akan gantung tanpa berfikir di ruang tamu saya dan putih. Illustration Batman sudah kelihatan terlalu banyak untuk tempat tinggal saya merendah diri.

wkardashians-05

Dan itu tanpa mengurangkan kawasan kolam renang, giblets lama saya akan lakukan di sana, dan dapur adalah impian mana-mana cocinitas. Dan yang memberikan saya dalam hidung yang Kourtney tidak melakukan banyak memasak, walaupun pengikut yang diisytiharkan makanan organik dan pantri dan peti sejuk sebelah anda menyebelah pasti penuh dengan makanan eko.

Tetapi di rumah ini yang benar-benar gembira adalah tiga anak Kourtney mempunyai dengan Scott Disick (tidak lagi berjalan di rumah) kerana bilik mereka adalah seperti sesuai sebagai sulur memiliki: iaitu Penelope, median, tempat kediamannya seorang puteri moden dan bilik Reign, rumah kecil kelihatan seperti zoo dengan kedua-dua disumbat. penjagaan Koutney ...

Berkaitan dengan artikel ini

Jennifer Lopez tidak begitu lekat

Sorpresaaa!

Jennifer Lopez tidak begitu lekat

Walaupun insurans di mana kanak-kanak berseronok di dalam bilik permainan. Ia mempunyai segala-galanya: TV gergasi dan kerusi pawagam lama, bateri yang (supaya jiran Kourt tidak mempunyai pendaratan), dinding batu loh, sebuah rumah anak patung untuk Nancys ... Dan langsir dan kerusi (reka bentuk insurans) dengan warna merah terang bahawa saya akan keluarkan supaya kanak-kanak tidak teruja dengan akaun. Tetapi, jika anda sedikit dan menjemput anda untuk bermain rumah ini saya memukul saya dengan Loctite untuk bilik ini.

wkardashians-10

Tidak semuanya akan menjadi baik ... juga beberapa perkara lain berubah, terutamanya di ruang tamu dengan kedua-dua simetri dan permainan grid untuk saya secara peribadi, saya pening sedikit. Kurang lebih, sayang Kourt, saya berkata seni bina Confucius di Mies van der Rohe, jadi berehat.

Galeri, 12 photos
HOME Kourtney Kardashian ... SISTER paling bergaya

Dan meletakkan orang lain tetapi juga akan mengeluarkan gambar-gambar yang tuan rumah kami telah kepala katil di dinding bilik anda. Ya, dan siapa mereka James Turrell tetapi tidak memberi saya menenangkan saya perlu tidur. Jika pada akhir gen Kardashian yang dia mempunyai untuk menunjukkan ...

Ingin melihat lebih banyak rumah selebriti?

  • Flat Meg Ryan dalam Soho New York
  • yang "kampung" Elsa Pataky dan Chris Hemsworth (Thor untuk rakan-rakan) dalam Malibu
  • Di sini anda telah berpindah Angelina Jolie selepas perceraian
  • Rumah musim panas Cindy Crawford sentiasa atas
  • Lantai cantik Julia Roberts di Manhattan
  • Dan banyak lagi di blog Cik Termite
  • Jennifer Lopez menunjukkan kepada kita di rumah yang tidak begitu lekat