Ada yang menganggap pereka dalaman muda dengan yang paling besar di negara kita. Neus Casanova, kajian Degoma adalah muda dan memandang anda dengan kuasa yang amat menggalakkan daripada belia. Dengan kekuatan orang yang tahu dia mempunyai masa depan di depan pada masa akan datang dan terdapat banyak rumah-rumah, reka bentuk, objek yang indah, dan projek-projek yang akan datang. "Saya seorang pereka dalaman dan rumah saya adalah projek besar pertama saya," jelas beliau. Sedar bahawa lebih akan datang, rumah untuk dia dan pasangannya adalah ujian litmus yang besar (walaupun apabila reformasi tidak).

DSC 5605 01

Dalam projek ini kecil yang hebat, dia dan pasangannya berani untuk apa yang sebuah apartmen lama 65 meter, juga berpetak, di mana mereka melemparkan apa yang mereka tidak suka, tetapi mengekalkan yang terbaik: lantai, dinding (pula), dipancarkan siling. "Rumah itu kini merupakan gabungan antara gaya Nordic dan suasana Mediterranean, yang tidak dapat dielakkan di dalam seni bina ruang. Malah, terdapat satu elemen utama yang kami mahu mengekalkan, dan merupakan jubin lantai hidraulik, "jelas beliau. Normal: mereka jubin yang menarik, seperti Barcelonan, memberi personaliti kepada ruang yang dibatasi dengan cara yang khas ruang makan dan bersama-sama dengan rasuk kayu asli dan lantai bata dinding mewujudkan satu perbezaan yang harmoni dan mesra.

DSC 5754

Ini adalah sebuah rumah kecil, jadi reka bentuk mengambil kira keperluan penghuninya: pasangan, sebuah bilik. Apa di mana lebih banyak masa adalah menghabiskan dalam bilik darjah? Kerana kita mengutamakan. Oleh itu, ruang yang paling penting adalah "hari, lounge dan ruang makan". Tumbuh-tumbuhan dan cahaya semula jadi masuk melalui tingkap besar untuk jalan bekerjasama supaya kita perhatikan penuh dengan kehidupan. Dalam tamu yang besar ini dan ruang makan, tingkap dalaman ke dapur.

Galeri, 17 photos
Satu ujian besar dalam pedalaman: ANDA HOME

"Sebahagian daripada malam telah menjadi lebih kecil," katanya yang menambah, "kami telah cuba untuk membuat sebahagian besar ruang dengan kiub kayu yang mudah, yang boleh ditutup dengan pintu gelangsar." Katakan bilik tidur Neus dan teman lelakinya adalah kiub. A bekas. Di dalam, minimalism sebagai boleh. Lupakan pola hebat untuk menghiasi bilik. Berikut adalah katil futon, beberapa sconces, dan pintu gelangsar. Dan. lelaki praktikal. "Oleh kerana saya sangat tidak kemas, saya direka dengan baik di mana loker sedang dan di mana untuk pergi segala-galanya, untuk memastikan segala-galanya di tempat," terus Neus. Malah, di bawah ini bekas-Bilik, laci hebat bertindak sebagai almari. Bersebelahan dengan ruang makan, rak besar (juga direka oleh Neus) adalah satu lagi contoh yang baik perintah.

Di sebelah intim rumah, loteng, "mudah untuk mendapat pengalaman yang luas dalam sumber ruang kecil, dan dalam kes ini mempunyai dwifungsi, katil tetamu apabila orang datang ke sini," jelas kawasan pedalaman, yang sekali lagi ia menunjukkan bahawa dia telah berjaya dengan baik ketinggian siling.

Rumahnya adalah sejuk dan tidak takut untuk campuran. "Saya suka bekerja di tempat yang neutral, kerana mungkin sofa Ikea, atau perabot Ikea, dan dari sana masukkan kusyen dan keping pereka," kata pereka dalaman, dan dengan itu kita melihat ia: ada kerusi Eames digabungkan dengan jadual reka bentuk berlapis anda. Scandinavian kerusi vintaj udara, keping buatan tangan, bantal reka bentuk Sepanyol dan desktop semula. Sebuah lampu pereka hebat ke ruang makan, betul-betul di kawasan yang disempadani oleh jubin hidraulik ... Campuran dalam reka bentuk dalaman, adalah hitam baru.

Galeri, 17 photos
Satu ujian besar dalam pedalaman: ANDA HOME

"Kami suka perubahan, maka sungguh kita bergerak, tetapi apa yang jelas ialah bahawa ia akan kekal rumah dengan jiwa," kata Neus. Dan dia tersenyum, dengan segala kekuatan belia.

Ingin melihat lebih banyak? Nah di sini adalah video yang besar dari rumah ini, di mana anda boleh menemui lebih banyak rahsia pangsapuri dan sejarahnya.