Dua tahun lalu Beatriz Silveira melawat lantai ini saw kepada-Nya peluang untuk merealisasikan impian mereka. Beatriz pedalaman dan mengarahkan kajian Batik Interiors: "Apa yang meyakinkan saya dari rumah ini adalah cahayanya. Ia mempunyai lapan tingkap-tingkap besar kerana ia terletak di sudut bangunan dan mempunyai dua facades, menghadap ke selatan dan barat. Semua bilik adalah luaran dan saya di tingkat atas, yang bermaksud kejelasan yang luar biasa, "kata pemilik dan penghias. "Dalam kes ini, ia adalah penting untuk mengeksploitasi ruang, jadi saya mencipta beberapa ruang pelbagai guna dan menyerlahkan kilauan dengan fabrik cahaya dan warna-warna terang."

Pejabat dengan meja bulat

bilik dan dapur diletakkan selari, dipisahkan oleh partition Medianero terbuka di kedua-dua belah pihak. Di kawasan berhampiran hadapan, ruang tamu membuka ke teres kecil, manakala dapur mempunyai pejabat yang selesa. "Saya suka hutan semula jadi seperti elm berumur pejabat Biro atau oak lapisan lantai dengan selat luas. Juga kain cahaya, seperti rami dan kapas, dan warna cahaya. Walaupun dengan beberapa detail sukar untuk mencari kontras, seperti gantung lampu atas meja dapur "nada.

Galeri, 12 photos
ATTIC IDAMAN

A Beatriz sangat tertarik dengan profesionnya dan terus berikan kami butiran kerja mereka dan bagaimana ia boleh digunakan dalam kes ini yang mungkin. "Di ruang tamu saya memilih sofa besar, linen, dan berpakaian dengan kusyen tekstur yang berbeza dan warna seperti kuning terang, yang tetap akhir-akhir ini dalam projek-projek saya. "

"Saya berusaha untuk mewujudkan rasa perintah dengan beberapa perkara tetapi sangat menonjol"

Pada kawasan lounge di dalam, yang juga bertindak sebagai pengedar rumah, kita dapati satu contoh ruang serba boleh. Dengan almari kaca, meja berfungsi sebagai permukaan sokongan dan apabila Beatriz mempunyai tetamu, ianya dibentangkan untuk menampung sehingga enam orang. Yang benar adalah bahawa apabila rumah yang mempunyai ruang pejabat, meja makan sering kurang dimanfaatkan. "Dalam kecil buku meja ruang adalah sangat praktikal, ia menjimatkan ruang semasa menawarkan meja lebar apabila perlu".

bilik-bilik dengan katil sofa

Pangsapuri ini mempunyai dua bilik tidur dan satu Beatriz telah mewujudkan satu bilik pelbagai guna: "Ia adalah bilik tidur tetamu dan pejabat saya. Saya mempunyai sebuah katil sofa, juga dengan kusyen dan meja di tepi tingkap. Pada dinding saya menggunakan gabungan cermin dan yang berkaitan dengan profesion saya, ilustrasi cinta campuran. Di bilik tidur, Beatriz Silveira telah menggunakan kain dengan tekstur yang hangat yang menjemput dan percutian. Dan ini membuatkan kita keyakinan sambil menunjuk ke tingkap double dengan cuarterones: "Ini adalah mengapa saya membeli apartmen ini. Apabila saya melihat bahawa di hadapan katil akan mempunyai bukan satu tetapi dua tingkap dengan pemandangan indah, ia adalah jelas. Ini adalah sebagai rumahku. "