Adakah anda belajar atau bekerja? Adakah anda suka bertulis atau seni kekasih DIY? Apa sahaja yang anda lakukan, anda memerlukan sudut di mana anda mempunyai semua yang anda perlukan dan selesa. Idea-idea, terdapat banyak. Di sini kita mengumpul beberapa yang kita cintai. Kaji baik-baik. Mereka tuisyen.

Satu kajian tinggi

Ia adalah, kerana ia adalah di loteng duplex a. Tetapi juga kerana mempunyai sudut kerja dan ia seperti membeli telefon generasi baru.

Meja dan putih kerusi di loteng dengan perpustakaan dan bumbung tingkap 00423711

Manfaat anda? Adalah cahaya syurga. Tetingkap bumbung menerangi overhead yang sempurna untuk bekerja kerana ia dazzles. Jadual XL. Kayu panas. Putih adalah cahaya. Kaki tidak mengganggu untuk meluruskan kaki anda dan mempunyai laci untuk bekalan pejabat. Dan banyak simpanan. Semua dinding adalah rak! Buku, kabinet fail ... di sini ia muat semua.

Selesa dan bercahaya 3 Kekunci stylist

Galeri meja kayu dengan rak buku dan permaidani 00423885

  1. Comfort. "Untuk membaca atau menulis tidak memerlukan sebuah meja besar. Ya, kerusi yang selesa, seperti ini, kerusi rehat". Gaby Conde stylist.
  2. yang perpustakaan yang kerja dan lantai ke siling. Dan mengambil kesempatan daripada semua ruang. Dalam kes ini juga retranquea untuk mengintegrasikan radiator.
  3. cahaya. Sebelum pembaharuan, ini adalah teres. Oleh itu anda mempunyai begitu banyak cahaya. "Untuk mendapatkan hasil matahari semasa bekerja, apa yang lebih baik daripada beberapa tirai laras".

Mengambil kesempatan daripada jurang mati

Satu idea yang sangat hiasan dan pada masa yang sama sesuai untuk kegunaan setiap sentimeter rumah anda. Dengan meja dan dua rak dicat DM putih, kajian ini menduduki hanya 1 m2.

Sebagai desktop dan dilengkapi dengan almari putih 00436034

Kedua-dua meja dan rak disesuaikan dengan dinding ruangan dan mereka menggunakan ruang mati baki antara ia dan unit kabinet.

Jika anda mempunyai meja antik ...

Anda mempunyai segala-galanya. Kerana ia adalah apa yang mereka mempunyai perabot antik. Mereka memberikan kategori hiasan untuk rumah. Apa yang kelihatan baik? Jika anda tidak tahu bagaimana untuk menggabungkan dengan perabot lain, mencari kontras. Campuran gaya (maksimum dua atau tiga) supaya alam sekitar adalah satu kejayaan. Dalam galeri anda akan mencari inspirasi.

Berkaitan dengan artikel ini

Kajian sudut Instagramers rangkaian yang Petan

Shhh ... di sini dicipta

Kajian sudut Instagramers rangkaian yang Petan

Adakah kamu berdua perkongsian?

Satu jadual di "L" Ia adalah penyelesaian apabila anda memerlukan meja untuk dua orang ... atau lebih. Bersandar di dinding dan pada sudut yang betul, jadual akan memaksimumkan meter dan akan membebaskan ruang pusat.

meja kayu dengan buku-buku dan kaki, kerusi Tolix dan hijau dinding 00381247

sudut ini juga mempunyai idea yang sangat baik: kaki adalah buku. Satu pada setiap hujung dan satu di sudut, ini dengan laci dan bukannya rak kerana ia adalah lebih sukar untuk mengaksesnya.

estilazo inspirasi: 3 kunci interiorista

meja antik dan kerusi dengan serat flexo. tetingkap depan dengan langsir dan tirai dan kedai buku sebagai 00397863

  1. Menulis pada ikon. Jeanette Trensig penghias telah mewujudkan sudut kreatif ini dengan meja klasik Amerika oak, Becara, dengan laci di sisi dan satu pusat, sempurna untuk mempunyai segala-galanya teratur.
  2. Simpan ke dalam moden. Seterusnya ke meja, besi rak, sangat moden, talian hampir minimalis, boleh menyimpan buku, majalah dan barang-barang peribadi.
  3. Diterangi oleh reka bentuk. Jika anda mahu flexo yang bergaya, tidak teragak-agak: Sebuah lampu JIELDE tidak pernah mendapat lama. Logam, ini dicat hijau sama seperti almari.

Pernahkah anda mahu untuk melihat sudut lebih kreatif? Masukkan galeri kami dan terus memberi inspirasi kepada anda. Pasti untuk mencari yang lebih sesuai dengan anda dan gaya hidup anda.

Galeri, 13 photos
CORNERS CREATIVE BEKERJA (banyak) lebih baik