Apabila, tiga ratus tahun yang lalu, rumah ladang ini berdiri di Emporda tiada siapa yang akan berfikir bahawa, berabad-abad malam akan menjadi permata. Menyedari campur aduk bumbung dan crannies pada gambar topeng mudah untuk menyimpulkan yang telah ditambah selepas itu. Dan kini menghubungkan reformasi dengan masa tanpa kehilangan apa-apa sifatnya.

kolam renang

Well, apa yang ia adalah pembinaan lama terbukti dan naik dalam Empordà dalaman, landskap yang indah pokok zaitun dan pokok pain Mediterranean. Apabila pemilik semasa membelinya sudah agak hancur, tetapi dinding dan bumbung mereka kekal berdiri mudarat daripada kebaikan walaupun kamar bahagian dalamnya bertujuan untuk menjaga ternakan semasa musim sejuk. Tidak ada pilihan lain: rumah ladang menjalani pemulihan dalam membuat. Tetapi pemulihan bijak, supaya kita boleh melayani sesiapa sahaja yang berada dalam keadaan yang sama di sebuah rumah negara, sama ada rumah ladang, kampung, menara, ladang atau ladang.

Lihat galerГa 12 photos
A MASГЌA CENTENNIAL DIPULIHKAN

Sudah tentu, mereka adalah kerja sanitasi pertama, yang saya memecahkan mereka kerana mereka bukan sahaja rumit untuk mengira, tetapi kerana mana-mana pembina tuan mengetahuinya berjalan. Marilah kita kerana mereka dibuat. Ia adalah masa untuk memulihkan dinding dan siling dan juga berfikir tentang muka bangunan dan pengedaran. Di sini jika tangan dan ketua Lluís Auquer, pengarang rancangan draf pembaharuan. Mungkin sepadan paling menarik ke anjung, yang meniru seratus peratus baru dengan kilang asal. Ia bukan sahaja menarik tetapi benar-benar dihargai, kerana bagi bulan anda boleh menikmati di luar, berdiam diri dan licin mereka pandangan dan ufuk berhutan. Dan saya juga baik tergeletak di atas sofa atau kerusi tangan mereka rentetan indah yang anda lihat dalam gambar. Indah.

00260945

Kurang menarik, kerana ia adalah hampir tidak ketara, ia adalah tugas pemulihan dinding, lantai dan siling. batu unpolished di kawasan itu, sama dengan primitif, untuk dinding; tuffs, atau lantai batu kapur; rasuk kayu, pintu dan tingkap, dan jubin Arabic seumur hidup untuk bumbung dan Gables. Setiap bahan-bahan ini datang dari kilometer sekerap atau rumah lelong di kawasan itu, yang ia adalah: peraturan keemasan untuk keputusan yang indah rumah ladang ini. Kerana ia adalah satu-satunya cara untuk mengintegrasikan baru ke lama mewujudkan keseluruhan tunggal. Sebenarnya, ia melakukan apa yang telah dilakukan selama berabad-abad.

Di sini juga beberapa pembaharuan menjadi lebih dan sesetengah tetingkap di mana ada seorang pun dibuka. Ia kelihatan jelas bahawa pada abad ketujuh belas penduduk rumah ladang ini hanya diperlukan tetingkap kecil sedikit untuk melepaskan asap dari kebakaran dan pendiangan. Dinding, maka semua yang lebih baik untuk menghindari haba sejuk dan dimeterai. Tetapi pada abad ke XXI pemanasan yang baik membolehkan kita kemewahan mencari panas dunia yang baik yang hebat di belakang kaca. Tetingkap mendatar belakang salah satu sofa putih, dua tingkap tetap menegak, satu daripada yang lain, semua dalam ruang tamu, bertindak sebagai gambar-gambar yang paling indah Emporda.

Lihat galerГa 12 photos
A MASГЌA CENTENNIAL DIPULIHKAN

Setakat ini pengajaran yang paling umum dan paling asas dijanjikan pemulihan. Tetapi saya enggan untuk mengatakan empat perkara aspek yang lebih hiasan. Tidak lulus saya whisker tidak melahirkan anda.

Satu, dapur, pembinaan semula sangat mahal teknologi dapur "lama" dan estetika moden. jubin buatan tangan, bekerja loceng, Macael marmar countertop, Kabinet kayu bidang dicat dengan hijau, meja halus dan membosankan dan kerusi Almoneda langsung ke padang di sini ia adalah pengalaman yang menyeronokkan untuk memasak.

Dua, perabot, mudah, garis lurus dan tulen, tanpa sebarang kepura-puraan untuk menawarkan keselesaan dan berguna, yang keinginan ideal. Jika anda mengambil satu pandangan pada gambar yang anda boleh menetapkan bahawa tidak ada yang hiasan atau ganti. Semua orang, walaupun cermin sepuhan berbingkai digantung di pintu masuk ke bilik tidur utama, mempunyai fungsi dan makna. Orang benar, maka, tetapi yang dipilih dengan kasih sayang. Rustic tetapi sentiasa selesa.

00260947

Tiga, taman permainan adalah yang paling bercahaya dan jelas di seluruh rumah. Dan yang benar-benar kelihatan sangat murah hati untuk kanak-kanak, yang benci dan takut gelap. Apa yang telah dilakukan? Sesuatu yang mudah seperti mengecat siling putih azulete kain dan menggunakan perabot putih jeruk dalam kedua-dua bilik tidur dan bilik mandi. Satu penyelesaian yang sangat praktikal, bijaksana dan cantik.

Dan empat: kolam, persegi dan tanpa tipu, seperti kolam, diapit oleh dua katil berkembar lavender, cara yang sangat baik untuk mengambil kesempatan daripada angin untuk bau air di mana kita berenang dan dalam arah yang bertentangan, suasana anda bernafas dari anjung.

Lihat galerГa 12 photos
A MASГЌA CENTENNIAL DIPULIHKAN