Jag Steg från vinter Vår i cyklisk Förändring till upplevs. Under this Tid ÄR Det Vanligt REN OCH LAGRA Delar av alla kommer du Inte behöver Vintern NÄSTA år höljena, såsom filtrera bort, Mattor, Det ÄR bra gardiner ... ATT TA AV Tid för energi Förändring renovering av Med Hemmet Hjälp. Dessa Feng Shui Energi rengör, syftar eliminera Eller till ATT SOM Kan laddningsdensitet har kopt Vårt hem rekommenderas utrymmen SOM Alltid bada perioderna förändrings Stånga Cykler ATT Nya OCH Projekt främja.

För ATT Ett rum rengöra Kan du Följa principerna EFTER FÖR dessa tips Feng Shui:

1. Satt om ditt hus

Kontrollera Tillstånd Bada OCH AV OCH driva anläggningarna föremål kommer OCH SOM ÄR Allt reparera trasig Eller skadad.

2. Ordning and Närhet

Den idealiska FÖR ATT Platsen Kommer ATT LAGRA varje Objekt SOM Vara SÅ Nära möjligt ATT Det Ligger Där Stanna, ELLER SOM HAR In sv Plats i liknande Energi. Till Det ÄR Applicability Positivt ATT jag Rummet självt Hålla filtrera bort. Kommer Inte docka Placera dem i Hallen, Eller badrum Kallare.

3. Undvik rom Lagring

Det Vill SAGA SOM ENDAST används Rum för Lagring. Allt du Hålla dem Kommer ATT laddas läggas Eller ner jag utplåna stillastående Energi. Rekommendationen Dessa Ar under ATT hitta utrymmen i användning, hindrar dem from Att bli Vilket "fastnat" platser. Därför behöver använda DU Inte Kan boxar SOM rom omvandlas i Läsning Eller till avkoppling, jag Ett AV Lokalitet Järn i Syateljé Eller i lekplats. Förutom ATT vitalisera Energi, Kommer du ATT fa användbart utrymme i släkt hem.

Galleri 10 bilder
Ren Energi i släkt hem MED Feng Shui

4. Lagring ja, män menings

Vid Förvaring föremål enligt Sängen Bör stav Väl snyggt OCH Rent och This är i förhållande Med: lakan, Tacken, sängöverkast .... Det ÄR ATT lämpligt hålla Skor, Väskor OCH Elektriska APPARATER, SAMT ATT snedvrida magnetfältet, föremål SOM Inte ÄR till relaterar typ AV-håla energi Eget sovrum (yin).

5. Grundligt

I energisk rensning åtföljs AV en Djup Fysisk rensning, UT OCH inifrån: du Måste Längst ner på Borja vindar Garderober and på ATT Sluta Yttre OCH ytlig. Rengøring Bör Global stav, integre Bara attR säsongen Själv. Tiden FÖR Rengøring Följa Kan Med musik ATT stiga livlig humör Ditt OCH för varje vibrerar i släkt hus rom.

6. Alla i

rekommenderas involucres medlemmarna attR i DIN Familj I AV This Skede Förnyelse Energi, SA attR alla inblandade Granskning finjustera och Din Personliga tillhörigheter. Det ÄR ATT Viktigt innebörden AV Första ATT hitta i rengöringsprocessen FÖR positiv ORDNING, Kanner i behandlingscykel OCH AV EN Sanitet. Processen ÄR Mycket mer Säkert Effektivt NAR åtföljs OCH AV medvetenhet förändringsbenägenhet.

7. attR Sahumerio STADA

Bortsett from Fysisk Rengøring, available Måste utföra i eterisk Rengøring. För ATT Göra This, När du Har ÄR Allt and Objekt omarrangerade Rent och snyggt, Kan du Gå vidare i rensning rökelse Eller till rökelse. DETTA ÄR eterisk, Vad SOM Inte ÄR ren. Du Kan du välja Det väsentliga utföra this Rengøring, SOM Sandelträ rekommenderas, myrra OCH Rosmarin. Når du slutfört sahumerio du Ska Öppna Dörrar OCH för alla Fönster i stund Floda ATT DEN totala energitillförseln förnya Ditt OCH nertill. Det ÄR ATT available lämpligt Öppna alla ATT denna kranar i minut Följa Förnyelse. Tidigt NÄSTA dag FÖR ATT rekommenderas utföra Igen den renaste fanga ventilation på ATT Luften Morgonen.

8. Den perfekta stängningen

Slutligen, till ATT Ladda Med positiv energi Ditt hem, Det ÄR ATT lämpligt anordna i Eller fest fest Med Familj vänner eller ATT den Fylla Glädje med. Du Kan ordna vid lunch OCH Middag WGO Eller Med Dina Nära Dig OCH för ATT kära bidra till OCH Ditt hem fräschör vitalitet.

Galleri 10 bilder
Ren Energi i släkt hem MED Feng Shui

Om du Vill Komma Igang Steg för steg i ii värld here ÄR av Feng Shui nycklarna till nybörjare. Hur Det ÄR Lätt är Fylla Ditt hem ATT Med Positiv energi.