Med oändliga Möjligheter Har vi ... välja färg OCH för oss FÖR Vardagsrummet Huvudet. Logiskt: väggarna Lokalitet ÄR Större, Så mycket AV rampljuset bly. Och available ATT omedelbart förmågan Färgen Har Ett omvandla utrymme: GÖR ATT Det Mycket vara bredare, varmt Eller KALLT, Ljust Eller sofistikerade, till Applicability. Ha på Allt Beror Vilken färg du väljer i Kombination av dess toner, Mala vi om eller Bara väggarna taket available ... Våra experter svära oss SOM alla tvivel angriper Stalla oss ATT Den stora frågan: Vilken färg jag i Vardagsrummet Malar? Anteckningar Vet i Hel!

Galleri 9 bilder
Vilken färg SALON PINTO? experter REAGERA

Hur Mycket Ljus och Vad Blir Ditt Vardagsrum belysning du Har?

Ljusa av Stracker SIG OCH Mörka dvärg toner. Det ÄR DEN Allmänna Regeln, män Om du Vill Gå available Tjana Värme Måste Steg Ett Längre. Om du lete Värme vadslagning EFTER Om du Har Ljusa Färger Massör av ljus and about du Har lite GENOM intensiv. Du Kommer ATT få Värme OCH Harmoni, "OCH Ibiza Vita Hus travar ATT de HAR Mycket ljus Eller Svenska, män HAR AV toner intensiva solen lite"Säger Marta de la Torre interiör. "Ibland tänkande du Ska Vitt liter vinna lätt, OCH du Får glas".

Belyst underifrån. Belen Campos Rader available måla intensivt Om du Har Med Färger svagt ljus, ljus medföljande från marken, "eftersom taklampor Döda golvfärger and Göra dem Välkomna".

Golv OCH Har Mycket ATT tak serien!

jord Helst väljer SOM AR i vägg ton intervallet i AV This, available Om Det ÄR lite mörkt ljus OCH Har Loungen. "Effekt SKAPAs &# 39; låda&# 39; Vilket ÄR Mycket mysig, särskilt Om ÄR Lika taket"Säger Marta de la Torre.

00404541

tak Om ditt golv normal höjd Har, till The same färg engagemang måla eller SOM Väggen i lättare Punkt, framgår Enligt Laura Rader Ehlis för ATT fa in Känsla AV rymd. Män OM av huset ÄR vit subtrahera, väljer Vitt.

Den stora dilemma: Vilken färg ÄR Bättre?

Belén Campos du rekommenderas "i spellista i över Dina favoritfärger listan. Rott, SIDA, beige ... kan vara Mycket varierande".

¿Intensiv Eller inte? Når du väljer DIN listan, överväga alla dess Mjuka intervall -tonos, medelstora OCH för varje intensiv färg- OCH Med den bo du mer AV varje har.

Om du Riktig Ljusa Färger, stenar vita and Går Aldrig ur stil. Media och grå blå toner ÄR perfekt available

Gor familjer färg. Tror SOM Går ATT Andra Färger bra Med varje ton OCH HeLa DIN spellista är Vad gör du Riktig Mest Eller ATT må Bättre gräva.

Gor testare. Bo Inte MED Det ATT in Utan försöka hemma. Malar Klick färg i varje var and en AV väggarna Har Olika ljusinfall and Hur Färgen är Andras Vid Olika tider på Dygnet. Bara så som ÄR Vad veterinär eller håla SOM Passar färg Bättre i i släkt Vardagsrum.

Vad gör jag och Med Dörrar Fönster?

Du Kan måla dem DEM SOM Väggen markera eller MED EN Annan färg. "Män Alltid välja i satin finish. Glöm den Ljusa Färgen". Rader Marta de la Torre.

Om Väggen ÄR Mörk, Målning träslöjd i Något ljusare en i Väggen vit Eller ton.

Väggen ÄR klar Eller Om vit, Idé ÄR bra ATT i Gratt måla eller beige. Available about du Malar BMC i The same färg (trimma and about Någon) Kommer Att bli mer klar.

Om Rummet ÄR liten Liksom Väggen måla dem: du Kommer ATT Göra utrymmet vara Större.

Galleri 9 bilder
Vilken färg SALON PINTO? experter REAGERA

Ons: Vilka Andra Färger du Bar?

Tänk toner draperier, gardiner OCH Tillbehör Eller SOM kuddar Detaljer. Leta EFTER dem as i farger Passar ihop med bra Väggen Lagger män To dem SÅ Det i kontrast Punkt ÄR Inte and alla samma vara ut SOM i miljö "Ordet show".

¿Matte Satin eller?

Finish viktiga ÄR Ar sa Väggen män ÄR perfekt. I AR bh Viktigt Kitt, Säger Belén Campos.

?? Matt plast. Finishen OCH ÄR ÄR mer känslig matt, GER Djup. Män Om du Har Stora Eller liknande väggar modern inredning, Kan du Roam i matt glasyr Vatten, Vilket ÄR mer glansig.

?? Satiny. Om du Har barn Eller Det kan vara mer Koncept Husdjur Praktiskt rengöra Marken ATT på Eller fläckar väggarna såg Radde Laura Ehlis.

Hur ÄR Dina möbler?

Helst SKAPA i Vilken dekoration på duk klistermärke ut. Och Kommer ATT Atmosfären FARGA kull.

¿Tydliga Delar? Din ÄR valmöjligheter uppfödda. Du Kan välja pastellfärger, medium, intensiv ...

¿Mörka Bitar? Glöm kraftfull. Till Applicability, Mörka ÄR Inte trämöbler Vänner chokladbruna väggar eftersom Allt GIPS. "Du Kan docka Målning sand Spelarnas på OCH Göra Väggen i latte, t ex"Ger oss Det Ett Alternativ Belén Campos.

Vilken stil Tine Salong?

Ett rum Klassiskt GAR Val beige stenen OCH Gratt. Och about Det AR I tak OCH Högt lister, Kan du Roam and Med röda inslag choklad.

00349540

I tappning Salong Luft where HAR möblerna i huvudroll, Kommer du attR fullända i klar ton. Män behöver Inte vara vitt. Du Kan välja i BLA, grön, ljusgrå ...

Strom rom Kommer ATT passa Vitt, Blått Gratt OCH olja. Möbler Har Mycket Om Raka linjer SOM Kan SPELA Vilken färg Helst.

Helst måla storleksordning Vardagsrummet i The same as av huset subtrahera. Gray, Mörka Ljusa Färger and is a favorit

Dare: Vill du mer har färg?

Finländarna Det SOM Passar bra Med områden Ljusa Färger OCH ÄR intensiv Färger ... spektakulära!

?? Öppna. Som ÄR SOM klassrum anslutna Matsalen till OCH Köket, loft. Frågade intensiva Färger väggar Eller In alla som Inte Någon spads jag miljon.

??väggar "kraft". Tegel Eller sten. Har Så mycket Närvaro av behöver SOM intensiv Följa färg. Titta på OCH Karte Fritt färgkartor.

Färg FÖR ATT knep Vidga utrymmet

Du behöver måla Inte alla samma färg i väggar. Belén Campos begått Två Angränsande väggar Malade i mörkare färg and Andra TVA i tydligare. About integre ÄR särskilt väggarna hog, och Vi foreslår Bred tvåfärgad Vertikala Rander, eftersom av taket arket. Behöver fler din service? Marta de la Torre foreslår i färg i neutral ton OCH AV Grönt Satte prick Vatten på Eller hot pink Matsalen Väggen Eller Soffa, Titta på Henne ta. MALA eller AV rektangel i kontrasterande färg Nämnden för attR in sv vägg Lagga i Göra and meren i bild höjdpunkt.

Vardagsrummet ÄR mini? SPELA Med färg vidare! Eftersom du Kan på plåtar förändra synen Färg och Med ATT fa Det är Längre, bredare ...

modern lounge Detaljer i linje Med rosa 1017x1280

Du Det here vara Rummet? Spelade vi Med Olika Satt måla tak OCH ATT SÅ ATT du Kan väggar Hur du Kan Bara är ändra Fargen. Bredare, bredare, ljusare ... Titta here, Kommer ATT överraska gräva!