Som Det SOM i fläkt frisk började från norr blivit har har Blizzard i riktig dekorativt Haft alla vita. Och ljus. And Naturliga material. Och ... Ja, vi Talar Om nordisk stil FÖR dekorativa Modetrend Evigt. Utan ATT överdriva. Mer ett ATT du Visste tio år sedan landade jag VARA hem? Och Det Jag dag på Titta, fortfarande i trendsättare SOM den Första Dagen! Vad är DIN Hemligheten Bakom Framgång? Dess egenskaper: Har klarhet, naturmaterial i mysig Atmosfar and Kan tillbringa Någon Gång läge?

Galleri 10 bilder
Som SCANDI 10 Nycklar ATT ÅSTADKOMMA NORDISK Dekor stil

Vi NÅGRA upptäcker av denna nycklarna dekorativa stil SOM HAR SITT tills jag nordeuropeiska Ursprung delstaterna, Norge, Sverige, Danmark i Finland och av s Borjan. XX. Deras Mål var (and Ar) bekämpa Bristen page Dagsljus uppnå and meren bekväma and where Mysiga heme refugirse enligt Langa, Skandinaviska Hårda vintrar.

1. Ljus, Ljus och mer ljus

Det ÄR this existensberättigande i STIL: multiplicera varje pris till klarhet, eftersom Det i ljus ÄR Allt länderna Nordiska eftersläpning. Ar SA strängt förbjudet tjocka tyger jag Olika nyanser. I själva verket ÄR Det ATT Vanligt är nakna fönstren i Husen i dessa länder. Mörka nyanser på golv, väggar möbler och Det Vill ÄR Inte Stora saga områden Vanligt.

2. Vit Jag älskar dig vit

Det ÄR DÅ Inte ATT Konstigt Färgen vit Nordisk stil logotyp. Närvarande i väggar, möbler, Tillbehör and available in golvet, användning (OCH Missbruk) Blir Det varmare i Tonen. Vanlig cam and Med Honom beige Gratt.

tappning Vitt Med kök för halv arch Fönster i

Betyder Det Andra ÄR ATT färgerna förbjudna? Inte alls, Stank ÄR AV färg tillsätts OFTA i Kosttillskott, textilier, lampor Eller Tabeller. Till Applicability, ar Av de Stjärn kombinationer Nordisk stil hack kontrasten svarta (sencundario) and vitt (den dominerande Färgen), SOM I Köket inst.

3. Timber!

Vad skulle den nordiska Stilen Utan av trä omnipresence? Inte Bara i golv, väggar OCH möbler, män i alla Typer AV available Tillbehör, fran ljusstakar Tillbehör till bords. Jag MED Likhet färgpaletten av vanligaste ÄR sorterna Klart Ater, såsom bok eller björk. Kom ihåg: Allt är på ATT locka inriktad and ljus hemma SKAPA OCH mer välkomnande utrymmen kuverte.

4. Funktionella möbler Utan konstgrepp

Jag möbeln tas ut den enkelhet, Raka linjer OCH Rena, jag and Med Kombination Mjuka kurvor organiska Linjer. Därför anslutningspunkter Har stil Med this minimalism. Malet ÄR ATT uppnå i Ljus och Utan Rymlig miljö FÖR Att bryta onödiga listan Harmoni uppnås. Praktiska åläggs estetiska Det.

5. Periscope ... OCH hit

Available Trä i ÄR vanligtvis Stjärnan Nordisk Stil material kombineras OFTA Med Andra Nämnden för attR SKAPA i personlig-mer and livsrum. Varför inte införliva i kontakt industriell stil Eller AV Någon vintage möbler?

Alpine Nordisk STiL dining

6. Textil 100% Naturlig

Natural Rader i stil Nordisk OCH ÄR Inget textilier undantag. Linne, ull OCH Aldrig bomull saknas i Skandinaviska hem, and även skinn i plädar kuddar available visum, speciellt i vintermånaderna Hårda. Det ÄR viktiga insvept Naturlig, skyddad OCH GÖR SOM oss välsmakande texturer Kanna hemmastadda sig. Det ÄR attR ingen tillfällighet hygge (Något SOM för Formeln lycka) föddes i Danmark.

7. Med anledning (er)

Baby sovrum Med diamant på papper Väggen and Med Piti bassinet Leksaker

Nordiska available Att vara Mycket dekorationer tenderar nykter, Aldrig ATT saknas utskrifter OCH GER GLAD Vagad touch. Geometriska monster, diamanter OCH särskilt rektanglar INFORS. Kombinerat Med lite mättade Färger, eftersom utbudet Kakan AV, Det ÄR ATT hitta på Vanligt kuddar, Tillbehör OCHj aven väggar, SOM i This sovrum lador.

Galleri 10 bilder
Som SCANDI 10 Nycklar ATT ÅSTADKOMMA NORDISK Dekor stil

8. naturen, hemma

I ledmotiv i Nordiska dekorationer Naturliga Djur and ÄR referenser, bilder from Deer Eller FÖR ATT fyllda huvuden dekorera väggarna i Rummet till gjorda Barnen Tillbehör AV Grenar, Kottar ... Och Kan Inte missa NATURLIGTVIS Heller växter eller filialer.

9. Detaljer handgjorda

Den Nordiska Stilen Riktig DIY filosofi. I Virka PLAD, lapptäcke filt, hämtas träbord, restaurerade möbler, Bitar AV dekorativa gjorda Stockar, amigurumis ... Dessutom ÄR hantverk trend.

10. levde Atmosfar

Hall träbänk Med and AV sammansättning familjefoton i svartvitt

Personligen invadera Norra hem, SKAPA OCH mer välkomnande levande miljöer. Det ÄR Inte Konstigt, Med Tanke på Närs Timmar av tillbringar hemma rasar termometern. familjefoton Eller Resor i personlig Samling i sammansättning bilder Eller av filmer ... Och Vad Kan Aldrig Missa? Ljus! Ger SKAPA extra Värme OCH en mer and engagerande i magisk Atmosfar nyans.

Galleri 10 bilder
Som SCANDI 10 Nycklar ATT ÅSTADKOMMA NORDISK Dekor stil

Inbjuder såg att-ta gräva Titt på Galleri Vårt Där du hittar denaminador Med Olika miljöer Gemensamt: Nordiska Deras inflytande.