Vill du Ditt hem Utan möblera Arbete Investering and Med minimal? Paint ÄR DIN bundsförvant Basta. Du får av helt Nya in Känsla golv! Och Om du Roam, Kan du Göra Det Själv. Det ÄR Första ATT välja färg Steget and typ AV färg. Händer Att arbeta!

? Vilken färg väljer jag

Det ÄR Det kanske svåraste Beslut Når du Vill du tar måla Huset. Tips: Inte upp skjutas modet. Du skulle Inte varje måla golvet Säsong? Dessa kommer ATT aspekter hjälpa avgöra OCH ATT slå dig:

Light. Innan du Får vi bläddra färgpaletter rekommenderar webbplatsen ATT du Staller Fråga: "JAG HAR Mycket lite Eller Dagsljus hemma?" Enligt förfrågnings svaret, Det ÄR ATT Kasta av färgerna Bättre intensiv and Mest i färgkartan focalices på DIN uppmärksamhet tydligare. De har Tror rom and söder Inför Öster Ljus och SOM Får mer Kan jag Princip använda mer Färger intensiv. Om du bor i Istället i Låg Norr Eller Eller västläge golv, vitt OCH ÄR Alternativen ljusare nyanser Basta.

Smaka OCH SE. Nu vet du om eller Ljusa Morka män ... du fortfarande tvekar Mellan Olika nyanser! För ATT ta reda på Vad Säkert Bäst ATT Gora som färgtest. Malade Skyltar Med på FLERA Färger du Riktig väggar (FAR integre alla samma ljus) för attR Hur förändras är under Dagen. Noter ATT alla Färgade är Väggen, Det Kan du FARGA verkar mörkare.

Sovrum, blå vägg

Tänk i september. Golv, tak, möbler ... Hemma boxar mer mottagare än väggar, Eller Hur? Alla påverkar övervakad AV färg. Om du Vill Soka Tänk kontrasten, t ex golv and Mellan väggar, Eller Om att du föredrar Allting i liknande ton har ... uppmärksamma Och SOM på Färgen största möbler soffa klädsel. Allt Måste SKAPA i Harmonisk Helhet.

Urskilja Mål. Matte Målning reflekterar knappt ljus. Så mycket Använd den förblir tydligt. Satiny väggar ÄR Perfekt for Långa "jogging" Det ÄR eftersom Lätt rengöra OCH ATT VID behaglig Beröring. Istället Moderata användning av ljus, eftersom Bevis Mycket Väggen Brister.

Galleri, 6 bilder
Andra ditt hem Med färg vara ...!

Den typ AV färg stuff

Den vanligaste. Plast FÖR ATT vattenbaserad färg används måla väggar: det ÄR ATT Lätt applicera, and Inte Har obehagliga lukter Torkar Snabbt. Det also available i i Mängd Olika Färger and i alla utföranden: matt (Perfekt for attR dolja Brister), satin (Lätt attR rengöra) and ljus (Perfekt for mörkare rom).

Den Segare. Den syntetiska Ett AV färg vinner jordskred. Det Ar under kök and Bäst lampad dåligt, hog passager OCH för OCH Slit Dörrar, SOM ÄR FÖR mer utsätta Friktion OCH slagg. Tänka på attR du Måste torka långsammare mottagare än plast, lukter behöver OCH för mer lösningsmedel rengøring.

Den snabbaste. Det ÄR Målning apa, av Ett Ansikte plast OCH den syntetiska Färger version eftersom Kan Med Ett tacka 100% enda lager. Använd Bara Om den ÄR perfekt Väggen.

Om du Har lite färg, MED, undantag touch-up i Separat Pott placeras upp OCH ned för ATT den Hindra Förstora from ATT.

Den Mest Naturliga. Boxar Det finns Ekologiska farger, baserade page Råvaror Naturliga AV and vegetabiliska / Eller Utan mineral petroleum. SKAPA Ett porost skikt tillåter väggarna sippra att, undvika sprickor flisning orsakas OCH AV Kondensation.

Den Mest hygieniska. Det SOM svampdödande Färger förhindrar Mögel Bakterier OCH, SOM dödar Bakterier and Dess förhindra Spridning. Det ÄR bra val i rum Där hygien and ÄR AV boxar största Vikt Fukt, badrum och Kök till Applicability.