Varje år i Slutet AV december yrkesverksamma Inom områdena mode, inredning, dekoration design och GÖR Dina övergripande insatser. Vad Blir på Färgen Året? BLA, orange ... kanske gul? Nej here på Gången Enligt förfrågnings Pantone färg ÄR Året grönskan. Vi översätter: gröna Blad. Okej, ar Det Inte Vad Säger du Gå till Pantone Maste Mässan, män Med Tiden Har blivit i institutet i OM färg Fraga. Och Det Mycket Mycket vet ...

Grönska: mer mottagare än grön

Med utan fräscha and Med uppfriskande STANK AV Gult Grönt, Färgen grönska 2017 symboliserar i Början ny. Dess ordagrann översättning: lövverk. Och SOM Sådan: This ton Dagarna Första av vacker Våren, OCH Närs vaknar återupplivar EFTER naturen letargi.

Pantone AV färg året grönska Montering

Det ÄR DÅ den Yttre Livet Tillbaka till, Att bli huvudpersonerna. Och Med Syre fylla våra lungor.

Män Lat oss återblick: Vilka ÄR Pantone-Färger?

Om Dem as integre veterinär, Pantone PMS Eller (Pantone Matching System) Ar ETT-system Nämnden för Identifiering and attR SÅ färgkodning SKAPAs i värld AV and Grafiska dispusiera i Gemensam standardiserad färg guide. This på alla sätt inblandade Grafiska i den Produkt Eller Delen AV Någon Tjänst Exakt Vad Kan ven färgerna väljs marginell Utan Utan FÖR eventuella Felet överraskningar!

Galleri, 26 bilder
Varför Allt detta kommer 2017 Grönt?

Det ÄR Varför väntade tillkännagivandet AV på Färgen Året?

Eftersom Ditt val Går utover hyra Kosmetisk Fråga. Pantone AV färg Har Året blivit i symbol. Vad SOM i färg fanga Händer runt omkring oss FÖR OCH Ett Uttryck i stämning and global inställning. I Konst och AV-värld ÄR Ett konstruktion Satt ATT förbättra Våra Liv och Färg och Dess GENOM webbplatsen betydelse ÄR ATT avsedd förskjuta ATTITYD Hopp OCH till friskhet Våra hem, Vara utrymmen, Våra liv i Allmänhet.

Dekorera grön Med

Grön ÄR en AV-favoriterna i Utanför utrymmen, Starker boxar AV sina Egna nyanser naturen. Jag LingerieOur SOM ÄR en färg available erbjuder manga Möjligheter. Ar uppfriskande, kuvert and Har available in lugnande Psykologisk Effekt. För grönska, inslag AV Med Gult, available Mycket ljus, perfekt för Alla årstider.

Vardagsrum Med grön and Trä grå vägg parkettmanufaktur clara_421417 O

Kombinera och vinn!

Om du Vill Göra Mycket Ditt hem vara ljusare, tvekan Utan den ÄR BÄSTA kolleger äventyrare grönska vitt OCH Gult. Kombinerat Med Kommer Att vara vit kontrast Mycket mer Attraktiva, män Med gula Större AV fa Känsla Värme. Jordtoner OCH ÄR available perfekt allierade Brunt, särskilt i trä and SOM naturmaterial växtfibrer, eftersom om skapar välkomnande Med Mycket Atmosfar i rustik, traditionell Känsla. About du föredrar and Den känsliga platser Romantiska, Kombinera boxar Det Eller Med ljusrosa gammal ros; and EFTER about du lete Lugn GRA ÄR Det BÄSTA nyanser betjänt, är män integre forsøk attR du integre Vill missbruka about attR Det and skaen tråkig Lagga vita eller gula Accenter alltför.

Galleri, 26 bilder
Varför Allt detta kommer 2017 Grönt?

Pantone-Färger Föregående from år

Grönska Har ÖVER TagIT 2016 färg: rosa Kvarts, SOM var Stor Framgång, särskilt Inom mode OCH Med exceptionellt Tillsammans spelade Blue Serenity.

PANTONE-Färger

Ar var för Det DAG: ar 2015 Marsala i intensiv Rött vin and as Blev invaderade bryggor as favorit färg läppstift Vinter. Strålande, Magisk and fängslande orkidé regerade i 2014, föregås smaragdgrön 2013 Vilket jag syndar tur lättad tangerinetango i förförisk OCH SOM VI vann slående apelsin 2012.

Inte SÅ Glöm, Satta gräver jag Grönt för Närs Kommer Våren, Natur och Kommer vi ATT invaderas förtrollad OCH AV inredning OCH tack Vare läge Pantone AV färg Året. Och Inte missa Fotogalleriet: Hel du hittar Lagga FÖR ATT inspirationen till färg heminredning till din. Du väljer Dosen!