Färgterapi Lär oss Färger Hur Hur påverkar Våra Känslor and Kan vi Vinna dekorera harmoni Med Rätt Färger varje rum.

Färger påverkar oss OCH psykologiskt fysiologiskt. Effekter Direkta Har på Vårt humor, män på Vår available Kropp. Varför Det ÄR ATT välja Viktigt Väl färgerna i Vårt hus, dominerar väggarna särskilt de SOM, SOM ÄR ytor Större mängden Färg och Har Mest därför. Män DET ÄR ATT Vara Viktigt Medveten Om att i bra användning AV färg hänvisar available till möbler, textilier and dekorativa Tillbehör. Eftersom färgeffekten vistelse ÄR AV sv AV blandningen Färger utgör AV alla som håla elementet.

färgterapi

Mariano Bueno, färgterapi specialist, Säger ATT "uppfattningen av ljus and färg utvecklades i förhållande till Vår miljö. Dess Effekter Har SITT Ursprung i stimuli SOM Historiskt Har anknytning. Således, till Applicability, förknippar vi fara röda eftersom Det ÄR Färgen AV blod, and öppnar aptiten eftersom Det ÄR Färgen page Kött and Mogen frukt. Tvärtom, eftersom boxar Det finns knappast Någon blå matta Hammar blå Vår aptit. Grön äng Med blå himmel Bakgrund tyder page attR Allt är lugnt, boxar Det finns engin storm OCHj Fotografie: andra gräs, brs attR VI Kan slappna Njuta aV OCH aV oss. "Män Det is also available in Annan förklaring Vår Formaga till ATT färgerna Kanna. "Världen Idag vet vi ATT VI fotoreceptorer till den Fulla AV Vår HUD omfattningen av Elektromagnetiska uppfattar Vågor av ljus Med i Samband Färger". Och Det sig Vara Har Visat Ännu kunna VARIERA Vår kroppstemperatur: i inställning dekorerad SOM Med Kalla Färger Blått, indigo, Violett OCH Kan Grönt Sanka våra Temperatur OCH SOM i Varma Färger Rott, Eller Gult Orange Leaf.

gemensamma utrymmen

Loungen, SOM SAGT AV Fernando Mainguyague Ameron "SOM GÖR ATT Rummet ÄR fler färgkombinationer." Män DET ÄR ATT Bäst använda Varma Färger SOM jordfärger, av Med gul inslag färg, OCH även Gratt kontakt av rött. Varma Färger SOM förbättrar trevnad. "Det ÄR ATT Bäst använda Ljusa Färger väggar FÖR Färg och AV-inslag införliva Tillbehör Med Marieke Wielinga säger jag Aesthetic Center of Bruguer-, förändra OCH ATT Enkelt förnya utrymme. Du Kan available MALA vägg i Starkare AV färg, män Inte ATT HeLa utrymmet Små and Göra SÅ mörkt.

I Köket, orange Färger OCH gula, röda Inklusive Accenter av Mersmak. Även provencal Färger (Mjuka versioner av röda, gröna and Primara bla) Ar under lämpliga Köket.

Närs Det galler Matsalen, as is a vistelse as ÄR vanligtvis Integrated Eller jag Vardagsrummet Köket, Bör du Samordna Färgen Med på dessa rom.

I badet Bör dominera Färger OCH SOM GER amplitud klarhet SOM beige, Vanilj, Grönt Himmelska Eller Vatten. Aven den Mest intensivt BLA skapar i mysig OCH SOM avslappnad Atmosfar.

In Kontoret Måste regera tyst koncentrera sig att, Mest Varför färgerna önskvärda as ÄR den svala Färger Grönt Eller Blått, neutral grå and, OCH SOM GER Balans stimulerar intellektet. Gult OCH available apelsin Ökar koncentration Aktivitet OCH sinne.

sovsalar

Utrymme Något SOM Vila Bör Sovrummet förmedla Lugn OCH främja avslappning. Därför mest rekommenderade ÄR ATT måla Färger KALLT, SOM BLA, grön Eller Violett. Inte OCH även Gratt alltför mörkbrun SKAPA OCH Lugn Eleganta miljöer. Av pastellfärger Helst as i Vilken färg, OCH SOM Sander delikatess sötma Ar under Bäst LAMPADE Barnrum ge Möbler-Tillbehör, textilier, dekorativa Tillbehör ...- noterar OFTA GER levande Färger.

Färg och mer Hemma Mindre påkänning

Complementarios. NAR färg dominerar Ett utrymme var Hjärna "tillverkar" komplementfärgspektrum FÖR ATT SÅ Nära uppnå vitt ljus (MEST den Kompletta OCH Det Balanserad eftersom Innehåller alla Elektromagnetiska frekvenser). Dekoration, utgör dominerande Färgen Med den utan komplementära förhindrar Hjärna and Vår ledare trötthet stress.

färg ~~ ~~ POS = AVKORTA hjul POS = HEADCOMP. Kommer ATT hjulet hjälpa ATT hitta Ett KOMPLEMENT gräva: Färger SOM ar ÄR på hjulet motsatta. Till Applicability, orange Eller blå OCH OCH Grönt Rött. GENOM ATT dessa Två Kombinera Färger i dekorera i vistelse Alltid and available vara estetiskt vi bra slappna av: as ÄR Färger balanserar varandra, såg jag sparar "arbete" till Hjärna Chg.

Färg och ljus, Harmoni EFTER på jakt

Naturligt ljus. Betjänt Färger AV Det på huset i Beror Naturliga Ljuset SOM tar emot den. I Mörka rom, Ljusa BÄSTA ÄR Det Färger Bättre betjänt OCH ÄR om Varma, satin Eller Ljusa nyanser.

artificiellt ljus. Lampor OCH AV glödlampor påverkar uppfattningen färgerna i huset. Kalla Lights (BLA) Platta To föremål OCH varma (röd OCH gul) OCH GER Volym lättnad.

möbler. För ATT uppnå i Harmonisk Effekt på dekoration, Bör Möbler relateras till på Färgen väggarna. I utrymmen SOM Små OCH dem dem måla Minska visuella Vikt Deras.

förhållandet. Tillämpa standarden för "60/30/10" FÖR ATT Kombinera Färger. övervägande Den (60%) Måste stav tydligare, sekundära (30%) Något mörkare and Tillbehör (10%), levande meren.

OM tips Målning

Fore Målning. Testa AV färg på Olika Färger Väggen Titta på OCH Hur förändras enligt Dagen Naturliga Enligt förfrågnings Det OCH Får Ljuset av Påverkan enligt artificiellt av ljus. Du slipper överraskningar.

Testning. Tillverkare Eller SOM Webbplatser Valentine Bruguer here to virtuella Verktyg testa Färger and available erbjuder kombinationer och rådgivning Professionell.

nyanser. Av färg Når du Riktig Skuggan Mest Valda Anteckningar Färger mjuk grader. Bara ATT SÅ du Kan upprepa Exakt färg Färg about du behöver.

ytor. Målning ekonomisk and is a Snabb FÖR ATT løsning renovera Huset OCH möbler. Boxar Särskilda Produkter FÖR trä, plast, Betong och cement, metall OCH keramik.

Pinta OCH ENDAST ändringen färgrymd

Vinn Djup. Måla Väggen AV Ett Något mörkare Andra An Färgade väggar.

Mer Stabilitet. Den Mörka golv i Kombination väggar and tak Med GER tydlig Stabilitet.

Lagt tak. Måla taket i GÖR ATT Det mörk färg vara lagre.

Vidgas. Med taket and mörkare mottagare än väggarna vidgas golvyta.

Vinster höjd. Mörk and Ljus och tak golv väggar: uppfattas Smal OCH Hög utrymme.

Tunnel. Eller Effekt grotta. Det ÄR Mycket and Dramatisk rekommenderas Inte i inhemska utrymmen.

Färger Effekter: ATT hitta den Perfekta tonen

vit

 • Ström and GER ljus Naturligt rymd. Hans kyla kan Med varma Dampas Accenter.
 • Det år med förenat oskuld, godhet, renhet, enkelhet, höghet OCH Perfektion.
 • Det ÄR den SOM Perfekta Balansen omfattar alla färgfrekvenser. Det stimulerar vakenhet.
 • Hus och Mörka utrymmen, Dagsljus Får lite. Det ÄR Perfekt for Små rum available.

gul

 • Som SOM AR i varm gul färg GÖR utrymmet mysigt. Den ÄR OCH GER Lätt lindring till Objekt.
 • Det ÄR sol Ljus och Med förknippat. Gult ÄR en lycka OCH för Glädje symbol.
 • Underlättar koncentration Aktivitet OCH Det stimulerar sinne. Varm OCH Det GÖR genererar Energi.
 • Det ÄR en bra FÖR färg studieområden Eller Arbete Intellektuellt. Det AR I Kalla klimat lämpligt.

apelsin

 • Blandning and AV gult Rott, varm and Har ÄR AV visuellt EFFEKTEN väggarna FORA.
 • Orange ÄR till relaterad Energi, Glädje, entusiasm, vitalitet OCH Kreativitet.
 • Främjar syretillförseln till Hjärnan, SOM producerar i uppfriskande Effekt, stimulerar Det matsmältningen.
 • Seek utrymmen Där Kan förbättra relationer Mänskliga. Kök och available i Matsalar.

röd

 • Varm OCH elegant, Rött OCH ÄR Stark Vikt Har en hel dekorativa. Det ÄR available sofistikerade.
 • Det blod OCH ÄR av Fargen förknippas Med eld, Fara, beslutsamhet OCH passion.
 • Aptiten OCH Höjer trycket. Män Det Bör användas sparsamt Det kan vara eftersom irriterande.
 • Används i sma doserare, Värme OCH GER vitalitet utrymmen inredda till i farger neutrala.

blå

 • Det ÄR en sval färg uppdatera den Kan den dar Miljö används, speciellt i Ljusa Färger.
 • Det GER trygghet, Tillit, Lugn OCH ro. Eliminerar negativa energier.
 • Det underlättar andnings processer, lugnar aptiten stimulerar Aktivitet OCH intellektuell.
 • barnkammare, Avtar Energi för Barn. Kontor OCH available studior.

Violett

 • Lugn OCH romantisk, innebär Kvinnlighet utrymmena till Det. Det Bör användas sparsamt.
 • Blanda and Livskraft Rött Blått Lugn. Det ÄR förknippat andlighet and Med intuition.
 • Stimulerar eliminering AV Det OCH toxiner lugnande. Mörklila Kan orsaka melankoli.
 • Rum för flickor, flickor OCH Kvinnor. Bättre Om du Bara Malar i vägg and på den använda Tillbehör.

grön

 • Det OCH GER fräschör Naturlig Känsla. Gröna miljöer uppfattas SOM Friska.
 • Det år med naturen and förknippat Fertilitet, Tillväxt, överflöd, friskhet OCH Harmoni.
 • Tar fred, Lugn, trygghet OCH Hopp. Starker Kroppen OCH OCH lindrar trötthet stress.
 • Stannar avsedd and Vila avkoppling. Jag sovrum, Mjuka Greener Bättre användning.

Roam sedan ATT du Ditt hus måla? Berätta FÖR oss i i This article kommentarerna.